náhodou je zaujímavé vedieť čo si o danom človeku myslia cudzí ľudia na základe komunikácie na nete. ale zaujímavé len pre toho človeka no mne príde celkom inteligentná, pekná, na druhej strane sa veľmi podceňuje a v jej komentoch cítiť často prílišný pesimizmus.
svojská (v dobrom), páčia sa mi jej ničím neobmedzovane nazory i ked v niektorých sa s ňou rozchadzam, celkovo mi príde dost inteligentna a pekná ak mam charakterizovať aj jej výzor, páči sa mi na nej aj to ze je odhodlana ísť za svojim a v podstate okorenuje tento portal a bola to prave ona, kto má inšpiroval a motivoval učit sa cssko a kto mi pred par dnami vysvetlil veci, ktoré som Ani sám o sebe a o situacii kde sa nachadzam, netušil - takže za mnohe jej vdačim
@plyn Nazdar počuj...ten digestor mám v pivnici už druhý mesiac tak prosím ťa, mohol by si si preto konečne prísť? Nemôžem to tam odkladať donekonečna. Strýko mi už nadáva, že tam nemá priestor pre bicykel...díky...
@ahyrinn je trufale povedat, ze nieco neviem, za to, ze to nerobim. slovnu vazby "keby" pouzivam anglickym sposobom a pokial nebudem mat formalny prejav, budem to robit nadaej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
a má neskutočne dobré webky
ale ty budeš jebnutý isto
tie okáliska ma fešné .....filip
(ok murca citoval Coelha ale to je teraz 1)
@sugy1 ô______ô
nic proti nej nemam
A má super tetovania, piercy, vlasy, oči, a vlastne keby som mala okomentovať všetko čo sa mi lubi, bolo by tu toho moc
Ale este jedna vec--->super názory
inak o nej nič nvm
p.s som zvedavý, kedy niekto založí aj o mne fórum
:3 lebo má chutný úsmev