@3 No tak mi sem napis, akymi inymi bielkovinami chces nahradit zivocisne bielkoviny, ktore su pre rozvoj svalstva najdolezitejsie? Keby ste zrali vy vegetariani tak jak mate, tak by ste nevyzerali jak zdochliny, triesky a vesiaky na pradlo. Clovek je omnivora (vsezravec) tak by sa podla toho mal aj stravovat a nenarusat to... Potom to tak aj dopada, ze vas odfukne ked nemate cihlu priviazanu k nohe...
nie je to o tom, čo ma po nejakom zvierati. môžete trepať ako chcete že je to zdravé, ale ako povedal Majlos, živočíšne bielkoviny nenahradíš len sójou.
A keď už sa bavíme aj o tých "zveroch" - je jasné, že prednejší mi bude môj život a moje zdravie, ako život kuraťa, prasaťa alebo kravy.
ja nemôžem jesť mäso. nedokážem si to položiť do úst a už len keď si to predstavím, tak ma napne. sama nechápem prečo, ale vždy si spomeniem, že voľakedy to behalo, kikiríkalo, krochkalo, proste žilo a dýchalo a zabili to len preto, aby sa nažrali ako lovci v praveku, keď ešte nepoznali motyku. netvrdím - nie je to najzdravšie, ale kto sa v dnešnej dobe stravuje zdravo???
@17 hej, dýchalo a kikiríkalo natlačené v klietke s ďalšími 50 potvorami, bez výbehu a čerstvej trávy...ale im je tak určite lepšie ako keď ich zabijú...
podla mna vegetarianstvo nie je nezdrave...veganstvo to hej ale tak zivocisnych bielkovin je dost v mliecnych vyrobkoch, vajciach a pod. ked niekto chce byt veg tak nim bude a nikto nema pravo ho presviedcat. ja osobne veg nie som, ale jem iba kuracie maso
proti vegetarianom nemam nic... ale proti tym co nutia svoje deti k vegetarianstvu... tych by som zabijal, pretoze je dokazane ze tie deti budu nejakym sposobom zaostale a degenerovane
Vegetariánka nie som ale dva roky som mäso nejedla takže viem aké to je. A mienim s tým pokračovať až sa úplne vyviniem. Zvieratá mám veľmi rada a mám blbý pocit keď mäso jem, ale iba v nevyhnutných prípadoch napr. na obede, šunku paštéty a podobne nejedávam.
Och vy mudrlanti, a čo ak niekto cíti k mäsu odpor pre jeho samotnú chuť, a preto by radšej rozhrýzol sklo, ako by ho zjedol? Čo ak to tak má od narodenia, nie pre nejaký och so kúl životný štýl, ktorý je "in" alebo podobne? A koniec-koncov je to každého osobná vec, a teda zalezte niekam s tým, aká je to "kktina" a "blbosť". Ak je nejaký vegetarián normálny tolerantný človek, neskáče na vás s tým, aký je váš spôsob živote nehumánny, a teda vy neskáčte do nás za to, že nám rednú kosti - je to náš výber čo sa mňa týka, aj tak raz zdochnem na infart.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A keď už sa bavíme aj o tých "zveroch" - je jasné, že prednejší mi bude môj život a moje zdravie, ako život kuraťa, prasaťa alebo kravy.
Všetko s mierou, moji milí...