Tiez mam legalnu vistu, ale instalacku nie, tak kym s nou nebude problem nemienim prechadzat na ziadny iny. Pada vam vista? No ak tym padnutie myslite, pretazenie systemu a musite zrestartovat pocitac, tak to pada kazdy system, ked ho nepouzivate spravne. Pre bezneho uzivatela je vista fajn. Pre profesionalov, ktori uz vidia trosku hlbsie do systemu im tam moze byt nieco nekompatibilne, ale to vyriesia servis packy.
Vistu som mal a nemal som s nou problem a rovnako mam 7Seven a tiez s nim niesu problemy. Co to mate za vraky, alebo co s tym robite ked vam to tam nebezi poriadne.
mám legálne XP, a fičí mi tam všetko čo potrebujem, funguje to tak ako to má fungovať tak prečo to meniť? zdá sa mi to ako zbytočne vyhodené peniaze na další operačný systém.....
môže to byť lepšie to nehovorím pretože nemám vlastnú skúsenosť ale určite to nieje nič prevratné...
@Matheusko veď práve že veľa ľudí skúšala vistu na vrakoch ale tak keď sa niekomu nepáči tak čo už, ľudia sú raz taký, že jeden povie lebo sa jednoducho nie je schopný prispôsobiť niečomu novému, ostatný bez toho aby skúsili súhlasia ... ľudia sú divný,
tiež som si Vistu odskúšal nezávisle na jej povesti... mám Turion X2 @2GHz a 3 GB RAM - síce nie nejaké herné delo, ale od vraku má myslím ďaleko. moje skúsenosti sú také, že po inštalácii bol systém neskutočne spomalený. vravel som si ok, chce to optimalizáciu - vyčistil som to od nepotrebných procesov, efektov a podobne a s výsledkom bol až na občasnú nestabilitu celkom spokojný... až kým som nevidel, ako na jednej (podobne výkonnej mašine) išlo XP - to sa nedalo porovnať !
tak som si povedal, že tú sedmičku skúsim a neľutujem - rýchlosť, responzivita a stabilita bola niekde inde už po inštalácii... po optimalizácii je niekde na úrovni XP a pri aplikáciach využívajúcich viac jadier (čo je dnes už asi väčšina) XP-čka prekonáva... takže áno, konečne poriadny Win.
a microsoft sa surovo vyjebal na Slovákov kým v rákusku kupite rodiné balenia na viac PC za dobru cenu na slovensku trh nie je také balanie podľa mna je to super dojná krava na europe
@nikeboy - prepac, ale znies mi ako jeden z nich, lebo taketo tvrdenia maju ludia ktori sa absolutne nevyznaju. S windowsom robim uz minimalne 11 rokov (plus som linux administrator na par masinach), takze viem ako OS funguju. BSODcka alebo mrznutia ako take su vacsinou sposobene drbutymi driverami, vid napriklad moj "stary" book dell xps studio 13, ktory mrzol jedna radost aj pri cistej instalacii (ziaden dodatocny soft nenaistalovany este). Najvacsie problemy su/boli s nvidiou, preto microsoft v 7cke poslal drivere od nvidie spat vyrobcom a povedal nech to prekopu, inak ich nepovoli.
Bol by som zvedavy ako by tebe tvoje znalosti pomohli odstranit problem s grafickymi driverami od nvidie I ked pravdu mas, stale mozes tie ovladace odinstalovat a ficat na vesa driveroch. Len potom si tak zahras akurat tak solitaire....
vybrala som si nový ntbuk a aj keď som kedysi bola tzv. "HP a nič viac", momentálne som našla skvelé Acery, ktoré mi vyhovujú nielen parametrami, ale aj tým, že majú bezplatný upgrade na W7, čo je super. W7 už používam viac ako pol roka a oproti Viste, to sa nedá ani porovnať. Jednoduché, prehľadné a rýchle.
@karci mas 17??? tak jak mozes z winom robit 11 rokof???
ja win7 normalnu verziu nemam. len som skusal tie verzie co boli skusobne. zadalsie...mal som jeden nemenovany win, a ten sa mi nestalo ani raz za 4 roky, zeby zamrzol alebo spadol.( preto si dovolim povedat ze to bol do win7 najlepsiii win co vysiel) macOS nejdem tu rozoberat, lebo to je kapitola sama o sebe. linux?! ano je dobri ale....je to os zadara a tak to aj vyzera....
a stale nechapem co si reagoval na mna, kedze som to vobec nepisal tebe ani otebe
Zatial najlepsi windows!Po par optimalizaciach bude do roka uplne v pohode nejaky service pack poriesi posledne bugy. Inak ficim aj na Xp este a win 7 je ako nie hlavny system na mojom pc zatial, ale iste bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Vistu serem.
môže to byť lepšie to nehovorím pretože nemám vlastnú skúsenosť ale určite to nieje nič prevratné...
@Klidopido
tiež som si Vistu odskúšal nezávisle na jej povesti... mám Turion X2 @2GHz a 3 GB RAM - síce nie nejaké herné delo, ale od vraku má myslím ďaleko. moje skúsenosti sú také, že po inštalácii bol systém neskutočne spomalený. vravel som si ok, chce to optimalizáciu - vyčistil som to od nepotrebných procesov, efektov a podobne a s výsledkom bol až na občasnú nestabilitu celkom spokojný... až kým som nevidel, ako na jednej (podobne výkonnej mašine) išlo XP - to sa nedalo porovnať !
tak som si povedal, že tú sedmičku skúsim a neľutujem - rýchlosť, responzivita a stabilita bola niekde inde už po inštalácii... po optimalizácii je niekde na úrovni XP a pri aplikáciach využívajúcich viac jadier (čo je dnes už asi väčšina) XP-čka prekonáva... takže áno, konečne poriadny Win.
k teme- win7 je super, az na to ze niektore veci jej chybaju.
xp je rychlejsie ako vista
Bol by som zvedavy ako by tebe tvoje znalosti pomohli odstranit problem s grafickymi driverami od nvidie I ked pravdu mas, stale mozes tie ovladace odinstalovat a ficat na vesa driveroch. Len potom si tak zahras akurat tak solitaire....
čo viac sa dá k tomu dodať?
btw, mne sa táto obrazovka naposledy vyhodila na Windows 98
ja win7 normalnu verziu nemam. len som skusal tie verzie co boli skusobne. zadalsie...mal som jeden nemenovany win, a ten sa mi nestalo ani raz za 4 roky, zeby zamrzol alebo spadol.( preto si dovolim povedat ze to bol do win7 najlepsiii win co vysiel) macOS nejdem tu rozoberat, lebo to je kapitola sama o sebe. linux?! ano je dobri ale....je to os zadara a tak to aj vyzera....
a stale nechapem co si reagoval na mna, kedze som to vobec nepisal tebe ani otebe
co si myslim o windows 7 ? premalovana vista nic vic, nic min