osobne si o tom myslím akurát tak to, že je pre mňa veľmi otravné, keď si púšťam kvalitné veci ako Vandalov či Čad a tam mi ako recommended vyskakujú... pomenujme to "veci" ako Cirhoza88....
Buldok bol podla mna najlepsia kapela tohto zanru na svete a este si obcas vypocujem kanadsku kapelu Rahowa inak vacsina tych kapel su hudobne aj textovo sracky
nechces nic nacisticke ale je to nacisticka hudba...nehovorim, ze tam sa nemoze najst nic po hudobnej stranke dobre...ale texty sa tocia dookola tie iste a su povacsinou hlupe..
hudba je dobra. ved sa aj hovori ze Kratky Proces maju najlepsiu muziku na slovensku, ale tie skurvene texty mozem okakat. a este 65 rokov po vojne si niektory prijebany jedinci myslia ze nacizmus je ta najlepsia ideologia. fuck
@15 popravde ani mne moc nie aj ked daktore pesnicky su dobre... inak ako zazil som aj horsie ked mam pravdu povedat ked si das do youtube SLAVIGROM tak to uz je podla mna chore je to slovensky deathmetal a to ma ako zabilo
FUCKOFF NAZI !!! a je mi jedno aka to je hudba /nehudba ... ludia co pocuvaju nackov ich zaroven podporuju ... aj ked si to nepripustia a vyhovaraju sa na hudbu ....
a ti co pocuvaju komercnu hudbu, podporuju americky vojnovy priemysel, ti co hudbu iba stahuju podporuju komunizmus... to radsej uz nic nepocuvat, lebo vzdy nieco podporis, aj to o com nevies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Je to naozaj otravné a smutné.
ako trebárs
a originál
nedoslo ti ze to bol asi zamer?
že to nie je náhoda, to mi je jasné. tým pádom je to zámer. a?
neviem, čo si tým chcel povedať ty, ja som chcel povedať, že je to úbohosť najhrubšieho zrna
Slavigrom ma od death metalu kilometre daleko, je to pagan/black a jeden z najlepsich
a ti co pocuvaju komercnu hudbu, podporuju americky vojnovy priemysel, ti co hudbu iba stahuju podporuju komunizmus... to radsej uz nic nepocuvat, lebo vzdy nieco podporis, aj to o com nevies
zaujimal by ma zdroj tvojich konspiracnych teorii