Zdravím , chcel by som sa váš opýtať, že čo si myslíte o značke xiaomi. Apple ma 64gb tablet neviem za koľko € a xiaomi za 350cca. Len že či si myslite že sa to oplatí kupiť.
v prvom rade neporovnávať xiaomi s applom ... bežia na inych systémoch ...
tu ide o to či chceš ísť do androidu ...ak áno tak určite, je to výhodná cena a pomer výkonu je skvelý v týchto strojoch od tohto výrobcu (ja osobne na každom androide volím root ale to už je na každom osobne)
mala som xiaomi mi2s a velmi spoko. vymenila som ho sice, ale len kvoli tomu, ze ja socka som chcela vacsi displej. za cely rok sa mi xiaomi neposkrabalo tak ako nova tehlicka za tyzden
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
4 rocna firma -> 1 miliard $ na investiciach -> hodnota firmy 45 miliard $ -> 350% narast -> 3. najvacsi vyrobca na svete -> najvacsi vyrobca v Cine
tu ide o to či chceš ísť do androidu ...ak áno tak určite, je to výhodná cena a pomer výkonu je skvelý v týchto strojoch od tohto výrobcu (ja osobne na každom androide volím root ale to už je na každom osobne)
a vies preco? lebo maju minimalnu marzu (zisk) na vyrobkoch oproti samsungu, applu atd.