ja si ich žehlím výnimočne... nepáči sa mi ani na druhých aké ich majú potom vysušené a proste keď je vidieť že sú vyžehlené. mám keramickú žehličku, prípravok na žehlenie... ale aj tak
mne sa nepáčia žehlené vlasy. lezie mi to vlastne na nervy. hlavne potom otázky, či si aj ja žehlím vlasy. nie, ja mám prirodzené rovné. tak.
je fajn, keď si ich niekto raz za čas vyžehlí, akože účes. ale tváriť sa, že ich mám rovné, keď ich mám kučeravé? načo? kučery sú pekné, tak sa nenaháňajte za niečím, čo mať nemôžete prirodzene.
Sfleku strieľať všetky porcelánové bábiky, ktoré si ráno nestihnú vyžehliť vlasy (čo väčšinou vôbec nie je vidieť) a celý deň skuvíňajú, ako otrasne vyzerajú.
@Ink true, a @Sahara tiez true nechapem preco su niektory nespokojny s tym co maju, ked iny by za to dal aj neviem co... ine je ked sa niekto ostriha abo si da dredy a tak... ale zehlit si vlasy kazdy den len preto ze chcem mat ine ako normalne mam mi pride na hlavu
@11 mám neučesateľné vlasy (tj nech robím čo robím, nikto mi neverí, že sa češem denne aj viackrát a že keby to nerobím, mám na hlave dred , ktoré sú za bežných podmienok vlnité, ale keď prší tak kučeravé a o polovicu kratšie a keď je obzvlášť sucho, tak takmer rovné.. a v podstate som spokojná som na seba hrdá
Žehlila som si ale potom som sa na to vysrala lebo sa mi nechcelo =D Teraz si s nimi nič nerobím... sú dosť divné.... ale lepšie než keď boli vyžehlené =D vlastne vyžehlené boli fajn ale keď som to ja odflákla lebo sa mi nechcelo tak to bolo strašné =D
ja si vlasy žehlím takmer stále, aj keď niekedy sa mi nechce a vlasy len hodím do copu. mám ich totiž veľmi veľa a nie sú ani rovné, ani kučeravé, len sa tak skrúcajú a vyzerajú zle.. žehlička mi ich narovná a mne je v rozpustených vlasoch najpohodlnejšie a semtam to aj celkom fajn vyzerá.
a ani nemám veľmi zničené vlasy, keď nežehlím každý deň, mám kvalitnú žehličku, používam veci na vlasy, aby ich to nezničilo a je to ok
obdivujem ľudí ktorý sa dokážu pohrať s vlasmi a každý deň vyzerajú inak... jeden deň majú vyžehlené vlasy, druhý deň kučeravé.. jedne čas som si žehlila vlasy..ale tak veľmi ich to ničí.. teraz používam šampón na rovné vlasy.. nie sú nejak extra rovné ale už ani vlnité ako pred tým..čo môjmu priateľovi trošku viac vadí..
no hej dakedy sa zide nie? sak nemozem vyst na ulicu s takym harom divnym sice sa mi vadsinou rano nece zehlit vlasy...no otrava ae tak ked k tomu pustim ipod to de.. len dufam ze si ho v najblizsej dobe dako nespalim to by ma mrzelo:
podľa mňa je otrasné že pomaly 90% dievčat má rovné vlasy, z toho asi polovica si ich žehlí...neviem ale mne pripadajú rovné vlasy tak trochu nudné (nič v zlom a úplne najhoršie je keď si ich niekto žehlí každý deň a potom sú také úplne suché a zničené
moje vlasy sú také všelijaké ale v podstate sú fajn síce občas by som si ich chcela skúsiť vyžehliť že ako by to asi vyzeralo ale raz mi žehlili spolužiačky na výlete a boli totálne rozpýrené ako po výbuchu, takže radšej už nebudem experimentovať (a okrem toho, vlny pridávajú objem
mne sa to nepáči, vyzerá to mastne, ulízane.... ja si nežehlím, ke´D sa očešiem mám rovné, ke´D je vlhko mám výbuch, páčia sa mi mierne vlnky.... ale zas, ke´D má niekto neupraviteľné vlasy, tak nech si ich žehlí, je mi to inak jedno....len nechápem,ke´D má niekto krásne kučeravé alebo vlnité vlasy, načo si ich tým žehlením ničí....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
je fajn, keď si ich niekto raz za čas vyžehlí, akože účes. ale tváriť sa, že ich mám rovné, keď ich mám kučeravé? načo? kučery sú pekné, tak sa nenaháňajte za niečím, čo mať nemôžete prirodzene.
teraz rovné vlasy pôsobia nenormálne fádne.
Sfleku strieľať všetky porcelánové bábiky, ktoré si ráno nestihnú vyžehliť vlasy (čo väčšinou vôbec nie je vidieť) a celý deň skuvíňajú, ako otrasne vyzerajú.
a ani nemám veľmi zničené vlasy, keď nežehlím každý deň, mám kvalitnú žehličku, používam veci na vlasy, aby ich to nezničilo a je to ok
ale teraz si ich zehlim uz mozno 3-krat do roka...viac sa mi pacia vlny....
sice svoje mam prirodzene rovne, v podstate mi ani zehlit netreba
nepáči sa mi moc žehlenie..na druhej strane zase ale záleží na tom, aké vlasy sú žehlené..
kamoška má také nie moc rovné, tak si ich žehlí, to sa prežiť dá..
ale dalsia kamoska ma brutalne kuceri a ked to vyzehli tak to je des
moje vlasy sú také všelijaké ale v podstate sú fajn síce občas by som si ich chcela skúsiť vyžehliť že ako by to asi vyzeralo ale raz mi žehlili spolužiačky na výlete a boli totálne rozpýrené ako po výbuchu, takže radšej už nebudem experimentovať (a okrem toho, vlny pridávajú objem