"Ja by som na verejnosti baliť nedokázal. Prečo to robiť tak zložito keď môžem použiť internet." Toto mi minule povedal jeden môj kamarát. Vraj v Amerike keď sa pokúšate baliť niekoho na ulici vám ide o život, v západnej Európe o facku. Ale my sme na Slo
podla mna je to uplne normalna vec, bolo by ale dobre si co najskor dohodnut stretavky a co najcastejsie sa stretavat,(stretnem sa snou ocucham a je ) no a ked to nebude dobre tak sa rozist a hladat dalej nebat sa toho povedat no ocakaval som nieco ine lebo na internete to tak vypadalo alebo sa spravat napoky zle aby ma nechcela a pod. no a ked to bude fajn mozno spoznam taku osobu ktoru by som nikdy ani nestretol vdaka internetu a mozno ze bude super smrdet
podla mna na internete mozes najst niekoho s kim si vytvoris vztah ale podla mna to nie je ono a vela krat je ten clovek z daleka.Urcite je lepsie ked sa zoznamia dvaja ludia osobne a od prveho stretnutia vedia ci su si sympaticky alebo nie
Ja som sa tiez zoznamil z mojou babou na internete, lenze sranda bola v tom ze vobec sme sa nechceli dat dokopy ziadne kamaratstvo, ani laska sex nic. Proste sme sa stretli lebo som chcel nazivo pokecat a kedze byva kusok od nasho mesta, reku, spravim si vylet spoznam co je to za haluzacku dam si kofolku zapalim cigu a pojdem domov. No lenze sa to vyvinulo nejako inaksie, nejako som tam siel, znova a znova a chodim tam uz furt pretoze spolu chodime
Ale ked ide na zoznamku zo ZAMEROM najst si niekoho, vacsinou to dopadne ako fiasko... teda aspon podla mna
Neviem, ale asi je to jedno. Rovnako velka laska moze vzniknut a pri pocitaci aj vonku, Akurat ide o ten fyzicky kontakt, ja by som nemohla byt s niekym, kto sa ma nemoze dotykat...
Na internete sa podla mna vela ludi sprava uplne inak aki su...proste si vymyslaju aby boli zaujimavejsi alebo co..jasne, nie vsetci, ale je to vec nahody:hop alebo trop
nazivo je to istejsie, mozes skor zistit aky je ten clovek..
vztah cez iternet? moj vztah vznikol prave cez internet. nikdy pred tym som neveril, ze preve ja si najdem priatelku cez internet. vacsina ludi pozera na to tak, akoby vztah cez inzerat bol menejcennejsi vztah, akoby to bolo z nudze, pretoze nikto o neho nema zaujem. som zhovorcivy typ cloveka a nikdy som nemal problem oslovit slecnu na ulici. myslim, ze som sympaticky muz a mal som uz nejeden vztah.
raz sm sa rozhodol do zoznamky napisat cosi ine ako inzerat a zacal som slovami " toto nieje inzerat a nikoho nehladam. hladam len odpovede na para otazok". dost som sa tam rozpisala odpovedalo mi vela zien a dostal som kopec odpovedi na svoje otazky. tym sa zacala dlha diskusia zo zenami o najroznejsix veciax (stale bez zaujmu nadviazat vztah), az kym jedneho dna som si z jednou z nix nedohodol strenutie (stretnutie, ktore som zozaciatku odmietal - uz nazaciatku som napisal, ze sa nikdy nexcem stretnut, ze xcem len priateku cez internet s ktorou mozem diskutovat o roznyx veciax). stretli sme sa a nase strenutia sa stali coraz pravidelnejsie. xodili sme na vylety a zoznamoval som ju s kutami bratislavy (nieje z ba). a ako to uz xodi medzi muzom a zenou, je z toho dnes vztah. takze zoznamenie cez internet? vazeny, mozem odporucit, je to skvela zena a xcem s nou prezit cely zivot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale osobne uznavam radsej zoznamovanie sa na zivo. hoci nie som az taky zoznamovaci typ. ale niekedy aj motyka vystreli
Ale ked ide na zoznamku zo ZAMEROM najst si niekoho, vacsinou to dopadne ako fiasko... teda aspon podla mna
nazivo je to istejsie, mozes skor zistit aky je ten clovek..
raz sm sa rozhodol do zoznamky napisat cosi ine ako inzerat a zacal som slovami " toto nieje inzerat a nikoho nehladam. hladam len odpovede na para otazok". dost som sa tam rozpisala odpovedalo mi vela zien a dostal som kopec odpovedi na svoje otazky. tym sa zacala dlha diskusia zo zenami o najroznejsix veciax (stale bez zaujmu nadviazat vztah), az kym jedneho dna som si z jednou z nix nedohodol strenutie (stretnutie, ktore som zozaciatku odmietal - uz nazaciatku som napisal, ze sa nikdy nexcem stretnut, ze xcem len priateku cez internet s ktorou mozem diskutovat o roznyx veciax). stretli sme sa a nase strenutia sa stali coraz pravidelnejsie. xodili sme na vylety a zoznamoval som ju s kutami bratislavy (nieje z ba). a ako to uz xodi medzi muzom a zenou, je z toho dnes vztah. takze zoznamenie cez internet? vazeny, mozem odporucit, je to skvela zena a xcem s nou prezit cely zivot.
s pzdravom 5o
PS: nadherne voni, zeby to bolo tym?