neviem ale ked pojdeme do afriky mali by sme si dat pozor na malariu a podobne svinstva a dopredu sa proti vsetkemu zaockovat!!! videl som par dokumentov tak sa v tom vyznam =D
tak ja som ostala vcera v soku..kazdy bral jak samozrejmost ze slovinsko dame dole..a nepodarilo sa ..a k tomu najlepsi hraci rpoti polsku vypadli..no nvm vnm..ale tak dufam..aj ked mam iste pochybnosti
Každý z fundamentalistických fanúšikov by si mal zvoliť B plán - v prípade nutnosti a potreby si prepísať v kolónke národnosť jeden znak "e" na "i" a môže sa tých pár hodín radovať, že "pôjde" do Afriky.
budeme mať Šestáka,ale Hološka ešte nie myslím.ale zasa nebude Škrtel ak som dobre pozerala.Ale je tu ešte Novák možno Sapara...nie je to až také zlé...poliaci už v podstate nehrajú o nič,ale nemám taký pocit,žeby to len tak vzdali.no veď uvidíme ako začneme...
Po návale optimizmu ma akosi opantala maxi skepsa. Zase prišlo k nášmu typicky slovenskému psycho-problému - neschopnosť, rozhodne a sebavedome urobiť rozhodujúci krok.
Pozrite, čo urobili
Srbi - k postupu potrebovali doma vyhrať nad Rumunskom - výsledok: supervýhra 5:0 !!!
Taliani - potrebovali aspoň remizovať v Írsku, ktoré dalo v 87.minúte gól na 2:1 - výsledok : Gillardino vyrovnal v poslednej minúte na 2:2 !!!
Dáni - k postupu potrebovali poraziť Švédov - výsledok : výhra 1:0 a gól dali 12 minút pred koncom
Nemci - k postupu potrebovali vyhrať v Rusku, u finalistu posledných ME, ktoré malo len o bod menej ako oni a ktoré v kvalifikácii MS nikdy ešte doma neprehralo - výsledok : výhra 0:1 a to nemci hrali 25 minút iba desiati!!!
Argentína - aby nestratila možnosť postúpiť, musela vyhrať nad posledným Peru, ktoré ale v 90.minúte vyrovnalo na 1:1 - výsledok Palermo v 93. minúte strelil gól na 2 :1 pre Argentínu
Takto sa robia rozhodujúce kroky, toto sú príklady správnej "nabudenosti", psychickej motivovanosti, neoblomnej viery vo víťazstvo a sebavedomej mentality v rozhodujúcich okamihoch kvalifikácie na MS. Ak proste chceme postúpiť, musia hráči tomu bezmedzne veriť, byť sebavedomý a nepripustiť si prehru, pretože naši na to v súčasnosti majú!!!
@Lucy92 kazdy kto v sobotu pozeral futbal prvykrat v zivote bral za samozrejmost, ze slovinsko dame dole..my co mame odpozerane toho viac sme to za taku samozrejmost nemali. Kto videl hrat Korena, Dedica ci Novakovica viac ako len v jednom zapase tak velmi dobre vedel o ofenzivnej sile Slovinska. Odporucam si pozriet nejak mesiac dozadu zapas Slovinska s Anglickom, kde ukazali ze defenzivu maju vymakanu prinajmensom tak ako ofenzivu a Anglicko sa s nimi veru riadne potrapilo. Ja som ocakaval sice remizu, no bol som pripraveny aj nato, ze prehra kludne moze prist.
..a teraz k teme: myslim si, ze sance na postup su teraz 50:50..v polsku vyhrat..bude to mozne lebo poliaci teraz experimentuju s mladimi hracmi po nevydarenej kvalifikacii a prehra s Ceskom im tiez neprida. S vykartovanymi hracmi bude problem najma v obrane, neviem ake ma Weiss alternativy do obrany. Ak by sme v Polsku nevyhrali, cez baraz bude takmer nemozne prejst, tam uz nebude lahkeho supera. Ja by som videl zostavu ais tak Mucha-Pekarík, Kopúnek, ?, Čech-Weiss, Sapara, Hamsik, Svento-Novák, Šesták
@Belzeboss Weiss povolal stopéra Leeds United Ľubomíra Michalíka. A pripravených do obrany má ešte Pekaríka (VfL Wolfsburg/Nem.), Marka Čecha (West Bromwich Albion/Angl.), Martina Dobrotku, Kornela Salátu (obaja Slovan Bratislava) a Martina Petráša (AC Cesena/Tal.) No neviem ako toto dopadne....
Ak tak budu hrať ako hrali proti Slovincol tak asi prehrame lebo hrali na prd v sobotu som cakal od nich viac mali na zaciatku dve pekne šance tak ich premárnili ale Slovinci na taku istu dali gol. Obrana bola na nič ja nechapem prečo nechavaju protihraca prist k brane a potom ho chceju obrat ved hned ako prejde polovicu ho treba napadat toho co ma loptu aby nemohol rozvíjať hru. A dalsie co musime mat uz konecne stastie na rozhodcu lebo jednoznacne zaadny rozhodcovia nas nejak nemaju v laske furt piskaju proti nam bolo to vidno proti Cesku a aj Slovinsku. Podla mna mame na Poliakov a mali sme aj na Slovincov len jedno hovorim nechval nikoho v nedokoncenej robote lebo potom to bere na lahku vahu a dodrbe to tak isto to je aj s našimi futbalistami a aj hokejistami Ja im drzim palce stale ci uz vyhrame ci nie ale uz ked su tak daleko tak mali by to dokazat
@Stage potom zlozenie obrany je premna Pekarik, Kopunek, MIchalik, Cech..viem ze Kopunek je defenzivny zaloznik ale podla mna lepsie ako Dobrotka, Salata alebo Petras.
Vidim že sa tu všeci vyznate do futbalu moj kamarat už som to spominal chodi do trencina na skolu a tam sa ho trener pital kde robily chyby slovaci a taq A ked povedali niečo zle tak im povie ze sa pozeraju an futbal ako typický slováci a bežali 5 koliečok
No keby povedal co pišete tuna tak bezia minimalne 15koliečok
Aj tka s ami zda že 99% ludi videlo futbal iba prostrednictov TV ... a nevedia nic o tlaku a zodpovednosti
prehrali sme si ten zápas sami premotivovanosť vsade sa pisalo ze nic ine ako vyhru si nepripustame ,nasi futbalisty mali proste velke bremeno ansebe to isto ako zapas s cechmy ktorý sme vyhrali 2:1 tak cesi mali popisane v novinách ze vyhraju ejdno z druhým ....
Osobne to poznám na vlastnej koži ake je to , niekedy sa proste zapas vydari a niekedy nie , niektorým hracom viac niektorým menej , osobne si ymslim že to bola trenerova chyba mal poniektorých hraco vystriedať , a stoch ako kopal rohy preboha ved take rohy ako kope on sa nekopu ani na dedinskej kukuricnej lige !!! Roh sa ma kopnut medzi 11 a 16 lebo medzi 5 a 11 si to pokryje brankár ked sa už kope taky roh ako kopal stoch ci stoh ak sa kope na zadnu tyč !
Dalej vitek akým právom je on kapitán ?
Teraz sa musia prehrýzt cez tu prehru , obrana bude nezohratá budu vnej chybovať poliaci vsadia vsetky sily do utoku ...
Moja konecna definica ak prehráme spolskom tak možme ist materi dopice a ne doa friky .. lebo baraž proste nedáme ...
Sice by som bol po osobnej stranke vaic spokojný keby sme nikde nesli lebo aj tak si tam spravime hambu a slovinci si to zasluzia viac ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Pozrite, čo urobili
Srbi - k postupu potrebovali doma vyhrať nad Rumunskom - výsledok: supervýhra 5:0 !!!
Taliani - potrebovali aspoň remizovať v Írsku, ktoré dalo v 87.minúte gól na 2:1 - výsledok : Gillardino vyrovnal v poslednej minúte na 2:2 !!!
Dáni - k postupu potrebovali poraziť Švédov - výsledok : výhra 1:0 a gól dali 12 minút pred koncom
Nemci - k postupu potrebovali vyhrať v Rusku, u finalistu posledných ME, ktoré malo len o bod menej ako oni a ktoré v kvalifikácii MS nikdy ešte doma neprehralo - výsledok : výhra 0:1 a to nemci hrali 25 minút iba desiati!!!
Argentína - aby nestratila možnosť postúpiť, musela vyhrať nad posledným Peru, ktoré ale v 90.minúte vyrovnalo na 1:1 - výsledok Palermo v 93. minúte strelil gól na 2 :1 pre Argentínu
Takto sa robia rozhodujúce kroky, toto sú príklady správnej "nabudenosti", psychickej motivovanosti, neoblomnej viery vo víťazstvo a sebavedomej mentality v rozhodujúcich okamihoch kvalifikácie na MS. Ak proste chceme postúpiť, musia hráči tomu bezmedzne veriť, byť sebavedomý a nepripustiť si prehru, pretože naši na to v súčasnosti majú!!!
..a teraz k teme: myslim si, ze sance na postup su teraz 50:50..v polsku vyhrat..bude to mozne lebo poliaci teraz experimentuju s mladimi hracmi po nevydarenej kvalifikacii a prehra s Ceskom im tiez neprida. S vykartovanymi hracmi bude problem najma v obrane, neviem ake ma Weiss alternativy do obrany. Ak by sme v Polsku nevyhrali, cez baraz bude takmer nemozne prejst, tam uz nebude lahkeho supera. Ja by som videl zostavu ais tak Mucha-Pekarík, Kopúnek, ?, Čech-Weiss, Sapara, Hamsik, Svento-Novák, Šesták
No keby povedal co pišete tuna tak bezia minimalne 15koliečok
Aj tka s ami zda že 99% ludi videlo futbal iba prostrednictov TV ... a nevedia nic o tlaku a zodpovednosti
prehrali sme si ten zápas sami premotivovanosť vsade sa pisalo ze nic ine ako vyhru si nepripustame ,nasi futbalisty mali proste velke bremeno ansebe to isto ako zapas s cechmy ktorý sme vyhrali 2:1 tak cesi mali popisane v novinách ze vyhraju ejdno z druhým ....
Osobne to poznám na vlastnej koži ake je to , niekedy sa proste zapas vydari a niekedy nie , niektorým hracom viac niektorým menej , osobne si ymslim že to bola trenerova chyba mal poniektorých hraco vystriedať , a stoch ako kopal rohy preboha ved take rohy ako kope on sa nekopu ani na dedinskej kukuricnej lige !!! Roh sa ma kopnut medzi 11 a 16 lebo medzi 5 a 11 si to pokryje brankár ked sa už kope taky roh ako kopal stoch ci stoh ak sa kope na zadnu tyč !
Dalej vitek akým právom je on kapitán ?
Teraz sa musia prehrýzt cez tu prehru , obrana bude nezohratá budu vnej chybovať poliaci vsadia vsetky sily do utoku ...
Moja konecna definica ak prehráme spolskom tak možme ist materi dopice a ne doa friky .. lebo baraž proste nedáme ...
Sice by som bol po osobnej stranke vaic spokojný keby sme nikde nesli lebo aj tak si tam spravime hambu a slovinci si to zasluzia viac ...