Lebo chcú zistiť, aké by to bolo, keby sa k ľuďom správali inak. Keď už je niekto zabehaný, nemôže si veľmi dovoľovať a pretvarovať sa, tak fake je na to ideálny. Ale aj tak je najlepšie a najmenej zamotané byť sám sebou.
Tú prijebanosť nepochopím asi nikdy. Ale vždy sa smejem keď si nájdem, teda väčšinou niekto iný mi nájde "dvojča" A hlavne na pokeci, tam to je mega hit, robiť fejky. Vrchol všetkej úbohosti je, keď si ľudia musia ešte aj vymýšľať reči o Vás a riešiť váš život keď ten ich je taký nudný.
na 1 OOO OOO% s tebou súhlasím, čo sa týka tej vety: "Vrchol všetkej úbohosti je, keď si ľudia musia ešte aj vymýšľať reči o Vás a riešiť váš život keď ten ich je taký nudný." Väčšinu ľudí asi fakt nepochopím.
moja kamradka si spravila kvoli mojmu byvalemu chcela ho zbalit (uplne nelogicky) na cudziu ženu a doteraz sa pred ním hambí.. a bývalá priatelka toho isteho chalana si spravila falošny kvoli tomu aby som si ju dala do priatelov a tak nas s byvalim sledovala lebo ona ešte stále chcela proste takým ludom to prepína
ak aj môj je fake tak to neriešim, pretože za svoje komenty sa nehanbím a nevytváram si ďalšie nicky ..jeden mi stačí ........mam tento nick pretože mam maličkú a úzku nohu ,a nahodou aj dve segry s obrovskými labami tak mi to tak nejak sadlo
chcú vyskúšať správať sa k ľuďom inak a byť napr. múdrejší, talentovanejší, bohatší alebo si chcú vytvoriť novú reputáciu a skúsiť aké je žiť v prostredí rebelantov ako rebelant a nie ako šprt.
Ďalej by to podľa mňa mohlo byť to že nemajú priateľov a nestretávajú sa s okolitým svetom a ani nevedia prečo to nechcú no potrebujú byť predsa v kontakte aspoň s internetovými kamošmi (som zabudla ako sa to volá jedným slovom nejaká fóbia a čosi so socialitou
No alebo si na svojom nicku hanbia založiť diskusiu tipu "čo mám robiť keď mám krámy" tak ju založia na fake nicku na ktorý možno už viac neprídu.
@satcat - ak si admin tak sa dá za minútu urobiť toľko nových nickov koľko ti sila servera dovolí, a to číslo by bolo skôr niekde medzi 60tisíc-200tisíc (druhý problém samozrejme je ako veľmi majú mať "vyplnený" profil, a odkiaľ na to vezmeš údaje, ale to len tak na okraj...
inak neviem, už som to tu niekde tuším písal, ale "kedysi" (dva-tri roky dozadu) sa fake nicky robili keď chcel človek písať blogy o ktorých nechcel aby ľudia vedeli že ich napísal on (lebo boli kontroverzné/iné, častokrát zaujímavé)... dneska to vyzerá že si ľudia robia fake nicky lebo sú kokoti, alebo aby mohli byť kokoti, nechápem zmysel, nechápem čo je na tom zábavné, keď človek všade píše kokotiny a všetky sú prakticky to isté, že, @emanuel123 ?
lebo im to hrabe a to este ked niekomu konkretne, ale to keby ste videli co sa deje na mamickovskych portaloch, nejake chuderky si postahuju fotky deti z neonatologie a potom sa tam tvaria ako maju velmi predcasne narodene deti a vsetci ich lutuju, tak to uz je dost vrchol, sa na tom asi bavia alebo co, ale tak co uz, s tym sa asi nic robit neda, bud je to z nudy, alebo sa chcu za niekoho vydavat, alebo sa chcu niekomu za nieco pomstit a pod... tak ci tak to nerobi clovek pri zmysloch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
mna vie pobavit docela dost ked najdem nejakoho co ma fotky brookelle ,alebo alexa evansa ..a cely cas vravia ze to je ona/on D
asi su moc skaredí a nik sa s nimi nechce bavit tak si myslia ked si vytvoria fake ze si toho nik nevsimne ..
ale poväčšine si myslia, že tým budú zaujímaví, ale nie sú, sú otravní a trápni
a niekde to kompenzovať musia.
Pre pár rokmi som toto robila na pokeci. Robila som si ľudí prču a vymýšlala si rôzne historky. Už to nerobím, ale vtedy som a na tom dosť zabávala
na 1 OOO OOO% s tebou súhlasím, čo sa týka tej vety: "Vrchol všetkej úbohosti je, keď si ľudia musia ešte aj vymýšľať reči o Vás a riešiť váš život keď ten ich je taký nudný." Väčšinu ľudí asi fakt nepochopím.
Ďalej by to podľa mňa mohlo byť to že nemajú priateľov a nestretávajú sa s okolitým svetom a ani nevedia prečo to nechcú no potrebujú byť predsa v kontakte aspoň s internetovými kamošmi (som zabudla ako sa to volá jedným slovom nejaká fóbia a čosi so socialitou
No alebo si na svojom nicku hanbia založiť diskusiu tipu "čo mám robiť keď mám krámy" tak ju založia na fake nicku na ktorý možno už viac neprídu.
Nič viac ma nenapadá čo by sa dalo vysvetliť
inak neviem, už som to tu niekde tuším písal, ale "kedysi" (dva-tri roky dozadu) sa fake nicky robili keď chcel človek písať blogy o ktorých nechcel aby ľudia vedeli že ich napísal on (lebo boli kontroverzné/iné, častokrát zaujímavé)... dneska to vyzerá že si ľudia robia fake nicky lebo sú kokoti, alebo aby mohli byť kokoti, nechápem zmysel, nechápem čo je na tom zábavné, keď človek všade píše kokotiny a všetky sú prakticky to isté, že, @emanuel123 ?
- lebo si myslia aké je to strašne HAHAHA HIHIHI vtipné keď tu ,,trollujú´´
- lebo sú jednoducho prije*aní a nevedia čo s volným časom, tak tu pridávajú holé ciciny a iné nepotešujúce obrázky
- lebo majú možno nejakú psychickú poruchu
- možno si myslia že sú rozdvojená a často aj roztrojená osobnosť (fake nickov tu je neúrekom)
- už ma nič nenapadá, tak jednoducho preto, že nemajú gule priznať sa k niečomu čo ich zaujíma