čo si myslíte, že prečo si niekto myslí, že bude lepšie, keď si niekoho z najbližších poštve(alebo robí všetko preto aby ho nemali už radi) proti sebe len aby nevideli ako sa trápi, a že mu niečo vážne je.....
Moze to mat viacero moznosti ale podla mna je to obranny reflex. Nechcem aby ma videli v nejakom stave tak ich poslem prec.Ublizim im odozeniem od seba a chranim ich tak pred tym aby ma tak museli vidiet a zaoberat sa mnou(staci ze ja mam nejaky problem a trapim sa nim oni o tom nemusia vediet maju dost vlastnych),
obcas clovek potrebuje byt sam a to blizky tazko chapu vtedy je to asi nevyhnutelne, Otazky typu Co ti je ? Ako ti mozem pomoct ? Vedia dost aj pritazit cloveku... ale na druhu stranku clovek ktry sa necha odohnat velmi lahko mozno ani nevie ze jedine co ten clovek potreboval trocha casu a potom pomoc
Hm, tak je to akási forma obrany, kedy nechceš, aby sa iní trápili kvôli tomu, že Ty sa trápiš..
Len je to trocha prehnané, štvať si kvôli tomu niekoho proti sebe- ja na mieste tej trpiacej osoby by som bola utiahnutá do seba, ale zas by som nebola na nich zlá. To nie.
@takzvany ano je to taky problem dat cloveku pokoj ked ide tomu dotycnemu o zivot a jediny clovek ktory otom vie som ja ostatny ani netusia ze kazdu chvilu s amoze stat nieco a moze skolabovat ba az zomriet
@8 a to sa s takymito vecami obracias na malych zasranov ako som napr aj ja??? ved toto ries s niekym kto to vyriesi...a vlastne ty sama uz vies ze to je vazne tak naco boha toto forum???
@0 otazku si polozila, ze preco si to niekto mysli..vsak to je jasna odpoved, lebo to aj v praxi funguje..ked si rozhnevas okolie,daju ti pokoj a mozes dalej rozvijat svoje depresivno samovrazedne myslienky/plany..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
obcas clovek potrebuje byt sam a to blizky tazko chapu vtedy je to asi nevyhnutelne, Otazky typu Co ti je ? Ako ti mozem pomoct ? Vedia dost aj pritazit cloveku... ale na druhu stranku clovek ktry sa necha odohnat velmi lahko mozno ani nevie ze jedine co ten clovek potreboval trocha casu a potom pomoc
Len je to trocha prehnané, štvať si kvôli tomu niekoho proti sebe- ja na mieste tej trpiacej osoby by som bola utiahnutá do seba, ale zas by som nebola na nich zlá. To nie.
Ale mozno sa trapi koly niecomu takemu , ze si mysli ze si nezasluzi uz aby ho mal niekdo rad , bohvie ...
každý potrebuje byť chvíľu sám, niekto viac, niekto menej
a keď to tá blízka osoba nevie pochopiť, je pohnevanie jediná šanca ako ju odohnať