Ja si myslim že teda niektorym určite zmenili sa ich predstavy o upíroch atd. sice mne sa ten film velmi páči ale myslim že niektorým to neroby dobre aký názor máte na to vy?
hm kriste pane ,jedine ak by k horsiemu aaaa uplne suhlasim s komentami predo mnou ........je to prilis fantazijne ,neznasam uz len to slovo ,ked sa vyslovi---- "twilight" ...
Vo svojom živote som postrehla nenavratiteľný prevrat,cítim,že mi to dalo veľa do života.Každú noc je pri mne Edward a rozprávame sa o všeličom,raz sa neovládol a pohryzol ma do ruky,hneď potom mi išla krv z nosa,potom prišla a Bella a následne mi dal Edward kopačky.Odvtedy mám depresie.
Musim uznat, ze knihy som si precitala a BOLI V POHODE!!! Filmy sa mi nepacili... A uz ma sere, ze sa vsetko toci okolo twilightu... Preboha, nech sa tie deti uvedomia konecne... Povedzte im niekto, ze Edward ani Jacob neexistuju, ta sa psychicky zrutia..... :S
mne zmenil zivot dost, lebo som sa vydrbala na jednu nemenovanu kapelu, ktoru som kedysi zrala asi som bola sprosta teraz ma viac zaujima twilight, a nie kvoli tomu, ze su tam upiri, ale proste celkovy dojem.. a milujem tie knizky, ja ich viem citat zaradom aj mesiace vkuse
-autorke = nabalila sa na bullshite, ktorý sa mal tlačiť na toaleťáky
-kvalitným autorom = pretože ich skutočne dobré knihy budú v očiach časti tejto generácie ,,omg, booshe, tam nie je Edward, to nescem"
-autorom fanfiction = pretože teraz vedia, že niekto píše horšie než oni
-normálnym chalanom = pretože nikdy nebudú dostatočne pale white and ice cold so strieborným volvom
-ženám = pretože ich ďalšia kniha ukázala ako neschopné pipky, ktorých zmyslom života je sa v osemnástke vydať, nabúchať alebo aspoň mať stalkerského kontrolujúceho priateľa
-mne = pretože som, po Punkovej princeznej, konečne našla knihu, ktorá sa dá tak nechutne skritizovať pod čiernu zem, až ma to sadisticky teší
....a tak ďalej, celý zoznam by bol irelevantný...
nemyslim si ze niekomu zmenil zivot (myslim nie fanusikom, tym co ste tu uz vymenovali jasne ze hej) mne sa to prestalo pacit hned potom ako som objavila ine knihy o upiroch...aki su upiri v twilighte? o nicom...same omacky ako sory ale ja uznavam true blood nie nejake tinedzerske hovadiny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
alebo možno sa nájdu takí úchyláci, ktorých to poznačilo
EDWARD EDWARD
a ako bol nov tak vsetci (okrem mna zase hovorili
JACOB JACOB
je to riadne na nervy..
Dieta lemura prislo kvoli niceniu stromov na knihu o svoj domov.... zmenil
(samozrejme,irónia jak sviňa)
-kvalitným autorom = pretože ich skutočne dobré knihy budú v očiach časti tejto generácie ,,omg, booshe, tam nie je Edward, to nescem"
-autorom fanfiction = pretože teraz vedia, že niekto píše horšie než oni
-normálnym chalanom = pretože nikdy nebudú dostatočne pale white and ice cold so strieborným volvom
-ženám = pretože ich ďalšia kniha ukázala ako neschopné pipky, ktorých zmyslom života je sa v osemnástke vydať, nabúchať alebo aspoň mať stalkerského kontrolujúceho priateľa
-mne = pretože som, po Punkovej princeznej, konečne našla knihu, ktorá sa dá tak nechutne skritizovať pod čiernu zem, až ma to sadisticky teší
....a tak ďalej, celý zoznam by bol irelevantný...