Mám 20 a ešte stále som nemala chalana.Keď sa pozriem okolo, skoro všetky baby už buď mali alebo majú chalana. Mala som obdobie aj mám, keď chcem byť mníškou. Myslíte, že mám byť?
počkaj....tvoje rozhodnutie byť mníškou sa odráža od toho že nemáš a nemala si nikoho aby o tebe nešli reči a preto aby si mala na sebe nálepku že dobrovolne?
v prvom rade ísť do kláštora by malo byť z kresťanského presvedčenia etc. etc. etc. a nie preto že všetci majú vzťahy a ty nie...
ta to potom by som aj ja mala ísť do kláštora ..poznám jednu ktorá tam išla pravdepodobne z trucu...a potom si našla priateľa a vystúpila z rehole...mníškou len z kresťanského dôvodu
ked sa rozhodneš byť mníškou tak si zistím kde bývať a zbijem ťa bože jeb na boha a všetko okolo toho tak chod niekam do baru a si tam niekoho najdi alebo neviem léén nie prosím mníška niéé šak zních ide srach tyvole
tu cas s klastorom si nevsimam, hlupost. a to ze si nikoho nemala? nezvvykle sice ale ziadna katastrofa ja som mala prvy vztah v 19 a co? tiez mi vraveli ze je to neskoro a mne to ani trosku neprekaza
noačo že si este nemala. chalana. ked si nenasla nijakeho ktory by ta zaujal. nemusis byt s niekym len preto aby si nebola sama. a ked chces byt mniskou tak bud je to len na tebe. ale urcite sa nepytaj na nazor inych. ty sa nato musis citit
Zasvätiť sa Bohu to nie je len tak z rozmaru, pretože máš 20 rokov a ešte si žiadneho chlapca nemala. To je o cítení, o tom, že počuješ Božie volanie... Nezáleží na veku, ten pravý môže prísť kedykoľvek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
v prvom rade ísť do kláštora by malo byť z kresťanského presvedčenia etc. etc. etc. a nie preto že všetci majú vzťahy a ty nie...
a je mi uplne jedno ci nou budes
väčšina mníšok, čo som stretla, pôsobili drbnuto, čiže môžeš
(kokso, elite 4 som prešla len na revivoch, ale Lancea som zložila asi len šiestimi útokmi )
ty nechod do klastora, radsej zacni hladat samu seba
užívaj si slobodu, kým môžeš!
2 lyžičky pred spaním
A nemám rád výraz "nemala chalana, dievča" akoby to neboli ľudia ale veci. To sa ti takto nedá povedať nič konkrétne.
mielikki Nie, ved nemusis.