poznam jedneho chalana a chcela by som vedet:ma dlhe vlasy.myslite si ze pocuva hip-hop alebo metal?alebo to nezalezi na tom?a este:paci sa chalanom ak baba kuka hokej?
jaj chalani ste mily...co uz tak sa ti nepacim...a co to ma s tym ze mam 13?uz som cakala za co ma zas zbuzerujete.doteraz som tam nemala vek a ked si ho dam tak toto
Myslím že to záleží len a len od neho - človek nie je vyrobený podľa predlohy - na každého platí niečo iné. A podľa vlasov sa nedá určiť čo počúva - a je to podľa mňa úplne jedno čo ten druhý človek počúva - keĎ tak tak sa do určitej miery prispôsobíš.
Tym vekom som chcel povedat, ze riesis hovadiny. Dlhe vlasy metal punk hiphop? Ved sa ho spytaj ked ta to zaujima a to ci pozeras hokej alebo nie je fakt nepodstatne, su ovela dolezitejsie veci ako toto.
No podľa mňa dĺžka vlasov vôbec nesúvisí s obľúbeným hudobným štýlom. o, že má niekto dlhé vlasy, nemusí byť zákonite nejaký ťažký rocker A k tomu hokeju...to je tiež individuálne Jasné, že vášnivého fanúšika hokeja poteší, ak o ten hokej má záujem aj jeho dievča, pozor však, keď ta k tomu bude nasilu nútiť, utekaj kade ľahšie
ty kkz to co za chujoviny riesis... a s takou prezyvkou.. viem kdo si... a mas iny nick... hanbis za prispevky... to som fakt nevedel ze sa tu take kktiny riesia..no fuj!!! alebo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A baby co sa zaujimaju o sport sa mi nepacia XD
a to s tym hokejom.. boze, niekoho mi pripominas....
apropo : si si ista ze mas IQ 150 ?