nerozumiem prečo to všetci riešia, kvôli pár metaforam, ktoré by sa zmestili do jednej mini strofy. Už som to opravil, tak to prosim nerieš a neposieraj sa z toho (ach)
@sibbonah podla niektorých použivateľov som kopirant pretože som v jednej basničke použil 4 prirovnanie alebo metafory, ktoré uz boli obsiahnute v inej básní, tieto prívlastky som uz vymazal, ale stále ma niekto nutkanie to dramatizovať a vynarať na povrch.
Ježiš ľudia. A kto dnes aspoň podvedome nekopíruje?
Chlapča sa hľadá.
A okrem toho, ak by tam dal odkaz na konci pomenúvajúci autora/báseň tak na to nei je nič zlé. Čo teda síce @poke neurobil zrejme, ale na vraždu to nie je.
Myslím že je tu oveľa viac plagiátorov, ale keďže BIRDZ má tendenciu spičovávať všetko, čo začne mať aký-taký úspech tak sa nad tým ani nepozastavujem (ach)
ale kym to nevydal v nejakej knihe alebo sa tym nechvalil tak to neni nejake tragicke. ved si priznal chybu, je to iba basnicka na birdzi, ma 15 no boze.
Btw, neviem ci sa iba zdviha demencia tohoto portalu, ale pokial nezobral doslova cely clanok a nechvastal sa tym ako jeho tvorbou tak to nam vsetkym moze byt uplne uprdele. Nevidim dovod preco to takto verejne pretriasat, zvlast ak sa to stalo neuvedomelo a pokial si to uz napravil, aj ked nemusel.
ja som si niektore tvoje basne precital, celkom fajn ale podla mna si az prilis prebasney a premetaforeny, zober to zlahka a neexperimentuj az tak prilis, to ze kazdy vers nebude obsahovat dve nesuvisiace pojmy neznamena ze to nema byt kvalitna basen
keď tu niekto kompletne kopíruje tvorbu niekoho iného, tak je to trápne, ale ak niekto použije len pár viet preto, že sa mu tam hodia, tak nevidím problém...
@sugy1 btwcelkom tu grcám z ludí čo to obhajujú ktovie kolko básni je takto ešte obohatených o nakopírované veci..a samozreem s to nezistí.. jasné že poke bude namietať že to tak nieje ale ruku na srdce keby mu tam sibbonah či kaý to bol nick nedá tie linky a niekto sa ho pýta tvrdil by že je to všetko jeho .......
@greyness jeho sa nepýtaj....... boli tam dokonca linky na stránku kde to oblo.. a to obli nielen metafory to obli vety a v nich možno zmemené jedno slovo alebo prehodené
@barky asi je márne vysvetľovať to hejterovi, ale beriem to aspoň pozitívne keď sa to niekomu zdá, že všetko kopírujem
ak by som sa chcel obohatiť na dielach iných, ver tomu, že okopírujem nejakú super básničku, ktorá je na neviem akom zašitom portále
použil som len 5 prirovnaní, ktoré som vzápätí hneď vymazal, a nebolo to kvôli tomu, že sa to prevrátilo. Beriem to ako chybu, ale úprimne keby mi tam phantasia nenapísala, že je to podľa nej kopčenie, ani by som to sám tak nebral. A ďalšie tvoje dohady za mojim chrbtom ani nemienim rozdiskutovať. Sám viem prečo sem prispievam a vôbec blogujem, to by si musel najprv pochopiť, až potom súdiť. Snažím sa v písaní rozvíjať, už som viackrát poznamenal, že tými prívlastkami som spravil chybu, over si pre mňa za mňa aj ostatné blogy ak máš takú guráž tvrdiť, že kopírujem cudzie práce.
@greyness v akom slova zmysle, použil som 5 prívlastkov -metafór, ktoré už boli obsiahnuté v inej básni, týchto pár prídavných a podstatných mien som už vymazal, niekto má však potrebu označiť celú moju tvorbu za plagiatorstvo, čo mi je u prdele. Nech si každý žije vo svojej pravde, ja si svoju už nebudem obhajovať, všetko som už povedal. Chcem sa v písaní rozvíjať a rozjímať, nie sa písaním virtuálne obohatiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Chlapča sa hľadá.
A okrem toho, ak by tam dal odkaz na konci pomenúvajúci autora/báseň tak na to nei je nič zlé. Čo teda síce @poke neurobil zrejme, ale na vraždu to nie je.
Myslím že je tu oveľa viac plagiátorov, ale keďže BIRDZ má tendenciu spičovávať všetko, čo začne mať aký-taký úspech tak sa nad tým ani nepozastavujem (ach)
Ale som už ticho lebo ma tu všetci hejtujú za to.
Btw, neviem ci sa iba zdviha demencia tohoto portalu, ale pokial nezobral doslova cely clanok a nechvastal sa tym ako jeho tvorbou tak to nam vsetkym moze byt uplne uprdele. Nevidim dovod preco to takto verejne pretriasat, zvlast ak sa to stalo neuvedomelo a pokial si to uz napravil, aj ked nemusel.
ja len nechápem, prečo je akurát o TOM fórum
-mohli by sme to brať aj ako interpretaciu toho druheho textu
-citala som si tu báseň a nepride mi až taka zla aj keď je to tam všetko také dosť výrazne premakané
-nechcem sa radšej ani zapajať do tejto ankety, ak keď ma to dosť ťaha (nie pre možnosti ale pre ten pocit hlasovania )
-a nepovedzte mi, že ste nikdy neprekopčili nejake podklady na projekt, či referát
-viem som odveci, a možno ma ukameňujete ale je to moj nazor
(v blogu som povedala všetko čo som chcela, toto fórum mi príde už zbytočné)
To co si o jeho blogoch myslim, som mu uz povedala.
Tak isto si si aj ty mohol vyjadrit svoj nazor prave pod tym blogom alebo v tske.. nepride mi vhodne o tom zakladat anketu...
ale prosto som si len nemyslel že tvoja reakcia je nutná, len som spomínal, čo myslím, nechcel som ohovárať ani nič také
(neviem, či tam je, nechce sa mi klikať)
fail
@poke kopíroval si nejakého známeho.neznámeho autora alebo nejakého birdzáka?
ak by som sa chcel obohatiť na dielach iných, ver tomu, že okopírujem nejakú super básničku, ktorá je na neviem akom zašitom portále
použil som len 5 prirovnaní, ktoré som vzápätí hneď vymazal, a nebolo to kvôli tomu, že sa to prevrátilo. Beriem to ako chybu, ale úprimne keby mi tam phantasia nenapísala, že je to podľa nej kopčenie, ani by som to sám tak nebral. A ďalšie tvoje dohady za mojim chrbtom ani nemienim rozdiskutovať. Sám viem prečo sem prispievam a vôbec blogujem, to by si musel najprv pochopiť, až potom súdiť. Snažím sa v písaní rozvíjať, už som viackrát poznamenal, že tými prívlastkami som spravil chybu, over si pre mňa za mňa aj ostatné blogy ak máš takú guráž tvrdiť, že kopírujem cudzie práce.
@greyness v akom slova zmysle, použil som 5 prívlastkov -metafór, ktoré už boli obsiahnuté v inej básni, týchto pár prídavných a podstatných mien som už vymazal, niekto má však potrebu označiť celú moju tvorbu za plagiatorstvo, čo mi je u prdele. Nech si každý žije vo svojej pravde, ja si svoju už nebudem obhajovať, všetko som už povedal. Chcem sa v písaní rozvíjať a rozjímať, nie sa písaním virtuálne obohatiť
mnoho ľudí v blogoch používa slová z básni známych autorov alebo texty z piesní a pritom tam nevyznačia, že to kopírujú a nikto nič.
jebe vám to už na hlavy. toto je len obyčajný birdz. začnite žiť trošeno v reálnom svete....