Obama mi príde celkom sympatický a inteligentný chlapík, čo sa týka politiky tak jeho kroky nie sú také rázne ako u jeho predchodcov čo celkom oceňujem. Nemá dobyvačnú politiku to má u mňa +. Nie som zástancom USA ako takej, ruská rétorika je oveľa lepšia ako americká. Ale celkom si to Putin dodrbal. Škoda no...
Obama je najslabsi prezident spojenych statov aky kedy bol...pocas uradovania neurobil nic, okrem svojej slavnej socialnej reformy kde sa zapojilo ani nie 30 000 ludi...americania si ho volili lebo chceli zmenu a vela sa vravelo aj o tom ze ako prvy americky cierny prezident by pomohol prave chudobnejsim...nestalo sa a Obama je slaby ako caj...odporucam pozriem dokument ktory je v aj v ceskom jazyku -
ako raz povedal jeden kamarat- neverim mu ani to ze je cierny.
to je co za otazku ci je manipulovany? preboha snad ani len neuvazujes nad tym ze v usa si moze prezident rozhodovat ako sa mu zachce.. samozrejme ze je najma najvplyvnejsimi zidovskymi rodinami ako rockschildovci, rockeferelovci atd..
bol jeden usa prezident ktory bol rebel a nechcel byt len figurka.. no dopadol velmi zle a dalsich vela ludi z jeho rodiny detto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
illumináti D
» townhall.com/tipsheet/guyben...
to je co za otazku ci je manipulovany? preboha snad ani len neuvazujes nad tym ze v usa si moze prezident rozhodovat ako sa mu zachce.. samozrejme ze je najma najvplyvnejsimi zidovskymi rodinami ako rockschildovci, rockeferelovci atd..
bol jeden usa prezident ktory bol rebel a nechcel byt len figurka.. no dopadol velmi zle a dalsich vela ludi z jeho rodiny detto