Co si najviac chalani vazia na svojich dievcatach?
chcem sa spytat hlavne chalanov, ze co si najviac vazia na svojich dievcatach a prosto, co je podla nich na nich v porovnani s ostatnymi take waw.. dakujem... a prosim dementov, ktori chcu hned zhadzovat a hovadit ostatnych nazory alebo moju otazku, tak n
Hovorim vseobecne aka by mala byt. Nemala by mysliet len na blbosti ale vediet sa porozpravat aj o normalnych problemoch. To je zaklad... mala by byt mila a mat v sebe aspon stipku zmyslu pre humor...a to ze by nemala byt namyslena ani spominat nemusim
hlavne je ak ma ma rada... potom sekundarne veci su ci ti nelezie na nervy jej spravanie.. a tretia vec je komunikacia ktora sa da zaradit na prve ci druhe miesto.. ale v podstate sa vsetky tieto moznosti musia spajat..
no tak hh zatial som si vzdy vyberala zlych chlapcov ktorym som bola dobra len ako kamoska.. ale podla toho co kamarat tvrdi,dievca by ho malo zaujat povahou,amala by byt vesela a vtipna a tak
ja si vazim moju milu celu... celu aka je.. moja je proste jedinecna a ta idealna premna a dufam ze aj opacne ja pre nu inu nechcem! milujem len tuto jedinu a inu ani nebudem! @deraina 4ever
Ja si zakaždým svoje dievča vážim ako celok.Ja som stará škola a nehľadám výslovne určité typy dievčat.Každá je jedinečná, každá má nejaké chyby a každá je v niečom dobrá, či iná než ostatné.A to že je so mnou, som rád a preto si ju vážim .Samozrejme do chvíle ak by prišiel nejaký podraz, potom je to už naštrbené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Proste lebo veci robi tak ako robi
potom je to len hra na nieco co nie je,a zbytocne vznikaju problemy atd...