Podľa mňa si nevšímame zlobu, ktorá niektorým ľuďom priam srší z očí a nepoučujeme sa z chýb iných a ani z vlastných. A neuvedomujeme si každodenné veci ako východ slnka, to, že máme vodu, že sa rodia deti... A nezamýšľame sa nad tým, ako je to možné, ako všetko vzniká... Celý vesmír je podľa mňa niečo úžasné a veľkolepé§ No a tak...
No takto o polnoci neviem... ale nevšímam si to, tak by som to zrejme nevedela ani cez deň. Podľa mňa každý ignoruje (či už vedome alebo nevedome) niečo iné. Je to individuálne. Ja si napríklad nevšímam rôzne veci naokolo, ľudí okolo mňa a ich pocity. Alebo skôr všímam, ale neviem ich identifikovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a často si, žiaľ, nevšimneme ani vlastné túžby a potreby, keď sa náhlime len za "všeobecným blahom"
minimálne ja to mám takto ((
a o kráse sveta okolo ani nehovorím
lepšie by som to nepovedal
No takto o polnoci neviem... ale nevšímam si to, tak by som to zrejme nevedela ani cez deň. Podľa mňa každý ignoruje (či už vedome alebo nevedome) niečo iné. Je to individuálne. Ja si napríklad nevšímam rôzne veci naokolo, ľudí okolo mňa a ich pocity. Alebo skôr všímam, ale neviem ich identifikovať.
nevšímame si iných ľudí
nevšímame si seba, svoje postoje, svoje chyby a prehrešky, svoje privilégia ktoré časom neustále strácame
nevšímame pozitívne stránky, len tie negatívne a potom to tak všetko vyzerá
nevšímame si duchovný život pretože sme zaslepení materialnymi vecami
vlastne, je viac vecí na ktoré nereagujeme, než tie, ktoré úputajú našu pozornosť