"Takze v kratkosti by som o sebe chcela povedat to,ze som mile,usmievave,blaznive a pekne dievca,ktore sa rado zabava "
Keďže si nepovedala "len pre MOJICH/E kamošov a kamošky" tak sa zapojím. Podľa tej vety na tvojej webke, obzvlášť na základe toho jedného slova, si o tebe myslím, že si strašne, ale strašne skromná A ešte tiež to, čo povedala @66janica6
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nemohla som odolať
inak... choď preč odtiaľto...
A teraz sa či chceš alebo nechceš dozvieš,čo si o tebe myslia ostatní,a ver,že sa ti to nebude tak dobre čítať.Ale ty si si to zariadila
A ty hned pri nadpise Dík
Keďže si nepovedala "len pre MOJICH/E kamošov a kamošky" tak sa zapojím. Podľa tej vety na tvojej webke, obzvlášť na základe toho jedného slova, si o tebe myslím, že si strašne, ale strašne skromná A ešte tiež to, čo povedala @66janica6
1./ Kto ta pozna len virtualne, ni nikdy nebude vediet odpovedat.
2./ Kto ta pozna realne, bezne v zivote a nieje clen blizkej rodiny pravdepodobne nebude mat odvahu na odpoved, a ak ano nemusi byt uprimna.
3./Kto ta pozna bezne v zivote a je clenom rodiny, s tym bude mat najmensi problem.
A na zaver verejne sa bude kazdy, doslova kazdy tvarit ako nezvestny, nemy, nepocujuci a nevidiaci
A súhlasím s @curtis132 ..
ja nič v zlom ale taketo drboviny musis davat ako diskusiu?