mam taky little ptoblem skor by som poveda ze ten problem ma 5 cm ..... ale nie som to ja poznam jedno dievca a je o tych spominanych 5 cm vyssia ako ja ale je v poho a tak dalej ...nebudem pri nej vyzerat cudne(čudne) co si o tom myslite....?
Hm.... no ja si babu vyssiu ako ja neviem predstavit ja mam cez 190cm a vyssia baba Girapha ale nie... ale tak pohoda vedel by som si to predstavit pokial by sme sa mali radi ale aj tak najlepsie baby su tak 158cm az 185cm myslim cim nizzsia tym viac krajsia, milsia atd
nebudes vyzerat divne. a ked si niekto bude robit z teba srandu tak ho kludne niekam posli. 5cm nemoze byt prekazkou (aj ked v pripade inych proporcii..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Raz mi povedal moj dobry kamarat toto: nerob si s toho nic, ze si mali. v posteli sa to aj tak strati.
Ja v tom problem nevidim. myslim si, ze to je aj tak jedno. ak sa vy dvaja lubte tak vyska v tom nehra ulohu ale nieco ine