tak..kde zacnem...uz par rokov nezijem na slovensku ale stale tam chodim ked mam volno a nikdy sa neviem dockat ...noo ale problem je v tom ze sa mi zapacil chalan ktoreho som videla naposledy pred 4 rokmi..a vtedy ma vobec nezaujimal..a teraz som ho st
Suhlasim s @1 , ja som na tom podobne, a ked som odchadzala zo Slovanska, tiez som musela popretrhat vztahy, ktore som teda skoncit nechcela...Ved mi to aj hodnu chvilu trvalo,ale...o no sa to tak neda....Ked ty zijes v jednej krajine a kulture a s uuuplne inymi ludmi ako on....
casom teba aleho jeho oslovi ina osoba, ktora s tebou alebo s nim bude moct byt stale a ver mi, ze sa dlho rozhodovat nebudes. je to uplne zbytocne nacinat nejake city..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
casom teba aleho jeho oslovi ina osoba, ktora s tebou alebo s nim bude moct byt stale a ver mi, ze sa dlho rozhodovat nebudes. je to uplne zbytocne nacinat nejake city..