no je to svinstvo, ľudia sa vedia pretvarovať a pre peniaze urobia všetko. verím tým, čo vravia, že tam všetko nebolo v poriadku, lebo na rôznych stránkach som čítala veľa názorov od dobrovoľníkov a ľudí čo tam boli a mali podobné skúsenosti.
len by sa malo nejako začať riešiť čo dalej, lebo len medialiizácia a že sa to bude rozoberať skoro všade tým zvieratkám nepomôže.
To viem už dávno. Hádam ste si nemysleli, že zvieratá majú u nás na Slovensku nejakú veľkú cenu. V zákone je zviera vec. Tak prečo by s nimi tak nemali zaobchádzať? - toto si určite myslia zakladatelia "Slobody zvierat".
Podľa mňa je toto realita. Kto nezažije nezistí. Vy nevegetariáni viete vôbec čo jete? Zrejme si myslíte, že je to všetko maso spracované v čistote v súlade s predpismy. To určite! Inak tiež je na zamysleie či to možno nazývať masom ... doporučujem všetkým nevedomým aby si pozreli a zároveň zistili realitu tohto sveta
@chaneliq My co nevegetariani vieme co jeme , vieme ake podmienky su na bitunkoch , vieme co vsetko sa dava napriklad do parkov , len nemame naivnu predstavu ze nekonzumovanim masa zachranime zviera , tak si doprajeme aj maso ktore je sucast pestrej stravy.
Vegeteriani su v pohode , ale vegani .... banda tupcov.
Aj ja som o tom vedel skôr.....Mojej kamarátky mama tam pracovala A hned aj odišla lebo že ked im niekto doniesol opustenú mačku tak ju hned utratili a ak bola čistokrvná tak ju predali...
nemám najivnú predstavu, že nekonzumovaním masa zachránite zivot zvierat. Vobec ma také veci ako záchrana zvierat v konzumnej oblasti netrápia. Je mi jasné, že ludia ako ty na to kašlú. Mojim príspevkom som chcela zdoraznit aby si ludia vsímali čo jedia. Potom sa to neskor odzrkadlí na vasom zivote a taktiez hlavne zdraví. Keď už maso tak nech je od niekoho koho poznáte a vieto čo budete jesť alebo napr. z bio obchodov a v minimálnom množstve. Ale vo všeobecnosti ho nedoporučujem aj vďaka tomu, že obsahuje neprospešné tuky, salmonelu... a uvídíš, že ak sa budeš takto stravovať zomreš pravdepodobne keď budeš mať 50 - 70 rokov na srdcovo cievne ochorenie či ako sa to volá. V kmeňoch (teda naši predkovia) jedia iba potravu rastinného povodu a vďaka tomu sa dožívajú najvyššieho veku na Zemi. Kravy chovajú len na mlieko. Iba keď tam niekto umre tak zabijú na jeho pocest kravu, ktorú následne zkonzumujú. Taktiež sú dobré ryby - obsahuje prospšné tuky, ktoré naopak opchávajú zlé tuky z ciev. Ale je len na Vás aký štýl života si zvolíte. Všetko sa odzrkadlí na vašom zdraví.
@chaneliq Ja ti neberiem tvoj sposob zivota , ked chces byt vegetarianka tak bud
Ze ludia ako ja , to su akoze aki? myslis vacsinu populacie co maso konzumuje?
Inak pestra strava zlozena z masa , obilnin , ovocia , zeleniny je zdrava , ale cisto vegetarianska strava NIE JE nic extra zdrave ... proste neviem kde si to nabrala ale je to kokotina.
Nevegetariani niesu vacsinou zdravi lebo jedia McDonald , fast foody.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
len by sa malo nejako začať riešiť čo dalej, lebo len medialiizácia a že sa to bude rozoberať skoro všade tým zvieratkám nepomôže.
Podľa mňa je toto realita. Kto nezažije nezistí. Vy nevegetariáni viete vôbec čo jete? Zrejme si myslíte, že je to všetko maso spracované v čistote v súlade s predpismy. To určite! Inak tiež je na zamysleie či to možno nazývať masom ... doporučujem všetkým nevedomým aby si pozreli a zároveň zistili realitu tohto sveta
» video.google.com/videoplay?docid... .
Jem maso odjakziva a este som neumrel.
A k teme.
Ako sa tomu este niekto moze cudovat ?
Toto je cela charita ako taka, nie len sloboda zvierat.
Proste sposob ako zarobit na sucite ludi,
Chcete pomoct ?
Urobte to osobne.
Vegeteriani su v pohode , ale vegani .... banda tupcov.
nemám najivnú predstavu, že nekonzumovaním masa zachránite zivot zvierat. Vobec ma také veci ako záchrana zvierat v konzumnej oblasti netrápia. Je mi jasné, že ludia ako ty na to kašlú. Mojim príspevkom som chcela zdoraznit aby si ludia vsímali čo jedia. Potom sa to neskor odzrkadlí na vasom zivote a taktiez hlavne zdraví. Keď už maso tak nech je od niekoho koho poznáte a vieto čo budete jesť alebo napr. z bio obchodov a v minimálnom množstve. Ale vo všeobecnosti ho nedoporučujem aj vďaka tomu, že obsahuje neprospešné tuky, salmonelu... a uvídíš, že ak sa budeš takto stravovať zomreš pravdepodobne keď budeš mať 50 - 70 rokov na srdcovo cievne ochorenie či ako sa to volá. V kmeňoch (teda naši predkovia) jedia iba potravu rastinného povodu a vďaka tomu sa dožívajú najvyššieho veku na Zemi. Kravy chovajú len na mlieko. Iba keď tam niekto umre tak zabijú na jeho pocest kravu, ktorú následne zkonzumujú. Taktiež sú dobré ryby - obsahuje prospšné tuky, ktoré naopak opchávajú zlé tuky z ciev. Ale je len na Vás aký štýl života si zvolíte. Všetko sa odzrkadlí na vašom zdraví.
@ihatepokec malo by to tak byť.
Ze ludia ako ja , to su akoze aki? myslis vacsinu populacie co maso konzumuje?
Inak pestra strava zlozena z masa , obilnin , ovocia , zeleniny je zdrava , ale cisto vegetarianska strava NIE JE nic extra zdrave ... proste neviem kde si to nabrala ale je to kokotina.
Nevegetariani niesu vacsinou zdravi lebo jedia McDonald , fast foody.
Tucne jedla , mastne , cholesterolove.