@hetfield : svojim spôsobom...je to tak, ale aj tak teraz som musela urobiť toto...jednak preto, že chcem byť naďalej presvedčená o tom, že "patrí len mne" lebo na FB sa už so mnou chcú oňho hádať a jednak preto, že spolužiačky sa so mnou hádajú, že vyzerá ako baba...sami to chceli dať na FB a opýtať sa, ale nečinia sa...
@kakuseibakaism - mno... predovšetkým vyzerá ako baba alebo niečo medzi... neidentifikovateľného veku... Ak má fakt 27, myslím (a úplne vážne), že nebude úplne v poriadku. Je to nejaký ´známy´ spevák? A ktorí že sú to tí známi japonskí speváci (známejší ako slovenskí)?
@salora hocijáky japonský spevák je známejší než slovenský, aj keď slovákom to poväčšien tak nepríde...ale ktorého slovenského speváka poznajú ľudia po celom svete a snažia sa obliekať ako on a majú ním vylepené celé izby? GazettE, An Cafe, SuG, Lc5, Nightmare, Versailles, etc...to všetko je určite známejšie, než naši slovenskí speváci a kapely
@50@kakuseibakaism - myslím, že od určitého veku viac Japoncov pozná úplne iných spevákov ako týchto anime "stars", rovnako ako do určitého veku si decká vylepujú izby plagátmi podobnými ne/´celebritami´ Apropo, keď tak nenávidíš USA - čo myslíš, kde má korene také anime a vôbec tento pre japoncov tak netypický odklon od tradícii...
@50 . . . blud. Najprv si uvedom co porovnavas. A ak to ma 27, tak to naozaj nebude uplne v poriadku. A na zaver, to tebe zname z Azie, co si nacmarala v komente ani neviem ze existuje
@kakuseibakaism - rátam, že o takých 5, možno 10 rokov sa budeš smiať, červenať a možno ťa bude aj hanba a stud fackovať... apropo - "aziati" - nie "azijati"
(sorry, pôvodne som to dal do diskusie o aziatoch, malo to byť tu, ale neva - v podstate je to jedno)
@darkizz ďkujem^^ mám rada, keď mi ľudia hovoria takéto komplimenty
@sabnacke no....nerada by som-...radšej si kúpim vlastné.... a nič hrozné sa mu nestalo, proste má rád oshare kei -.-" aj ja sa obiekam ako on a počúvam oshare kei...síce môj príbeh je od veci, ale jeho nie
akože viem si to predstaviť v nejakom pošahanom filme, alebo v rozprávke ale príde mi veľa, keď chlapec vyzerá ako baba... to už naozaj nie je normálne
@sabnacke ja neviem, prečo podľa vás vyzerá ako baba.....ja v ňom vidím úplne normálneho chalana, dobre, normálny je asi nie ten pravý výraz, ale úplný
co si myslim? noooooooo ja nemam sajnu kto to je ci to je dievca ci chlapec tak ani radsej dalej nekomentujem pravdepodobne nejake ta japonska popova hviezdicka?ci sa mylim
hahahaha minna na vašich urážkach sa vedšina japonofilov len zasmeje sate ... nechápem nač vám to je :3 urážať nás.. na veci typu: si chorá, nemáš vkus a.t.ď som si (ja osobne) už zvykla ^.^ sorry trochu od témy.. k téme.. Miku-chan je upa bombastický kawaiinko teda... štve ma ž zrušil AC T_T ale čo stále je SUGOI ^^
An Cafe a The gazette su najlepsi a je mi jedno ze hovorite ze su spatny a neviem aky.Miku ma ten najkrajsi hlas na svete a Reyta je super gitarista.Nemozu sa preca kazdemu pacit komercna hudba.Mne sa nepaci vsetci pocuvate to iste iba preto ze je to popularne a ked sa niekomu paci nieco co ten druhy nepozna tak hned na to hubujete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
122 komentov
@stenatko : to sa volá oshare kei
Nič si o nom nemyslím
To je ako keby nejaký japonec dal našu fotku do nejakého japonského či čínskeho fora a že čo si o nás myslí
a v Januári bude mať 27 -.-"
Viem, znie to ako detská volovina, ale nieje...
asi to nebude bez priciny, vsimni si @8 @14 @15
@istsinka vezmi si Kanona, Miku je moj.xD
» api.ning.com/files/ik-Kl1VIi... *ISZVW0OCqx3hFJpcb-aSUUHQqoV8qyjVxDIcaM98FA2lnvnKVSl-WFwNv0EhQ/Bou.jpg
@v3nty nenávidím USA
@fuckoff fuuu *vydýchne si* Miku is my!XD
@matus123 má takmer 27, štýlom je oshare kei a oči síce má hnedé, ale an väčšien fotik modré^^
@salora hocijáky japonský spevák je známejší než slovenský, aj keď slovákom to poväčšien tak nepríde...ale ktorého slovenského speváka poznajú ľudia po celom svete a snažia sa obliekať ako on a majú ním vylepené celé izby? GazettE, An Cafe, SuG, Lc5, Nightmare, Versailles, etc...to všetko je určite známejšie, než naši slovenskí speváci a kapely
@flusicca pozdrav známu
A koniec koncov, keby môj syn vyzeral takto hoci aj v 40tke, ja byť jeho rodičom, takú mu dám po papuli, že by si svoj imidž rozmyslel
alefajn, aj mne sa v 14stich páčili takí herci, ktorým sa teraz smejem
to je chalan hej? ale zlatý
proste vyzera ako teply zzenstely idiot
(sorry, pôvodne som to dal do diskusie o aziatoch, malo to byť tu, ale neva - v podstate je to jedno)
a čo a mu vlastne stalo??? musel to byť krutý životný príbeh, chudáčisko..
@sabnacke no....nerada by som-...radšej si kúpim vlastné.... a nič hrozné sa mu nestalo, proste má rád oshare kei -.-" aj ja sa obiekam ako on a počúvam oshare kei...síce môj príbeh je od veci, ale jeho nie
@88
ale najviac ma pobavilo "aj ja tak chodim oblečená" musi to byt vtipne