@barky keď ti nevadí, že takí KOKOTI budú zabíjať tvoje deti, tak je to tvoj problém. Ja by som privítal zakázanie Islamu a tvrdé prenasledovanie ako prevenciu.
Nikde V Korane sa nepise ze maju vrazdit v mene alaha prislusnikov inych nabozenstiev. ale suhlasim ze vsetkych 5 nabozenstiev su na hlavu spadnute kktiny ktore len komplikuju a negativne ovlyvnuju ludske zivoty
@david95 dalej ak to nezrusis cele volam admina ty psychopat. ta nenapadlo ze na birdz chodia aj 10 rocne deti a nahodou si to video pozru a naozaj to moze silne ovplyvnit ich psychiku??? na to si nepomyslel ty kkt?? kebyze to je video na nejakej inej stranke ale sem nieco take davat..
"čaute ľudia ja som Jožo z hornej dolnej a prišiel som vám zobrať deti lebo ste úplní kokoti a najradšej by som vás všetkých zarezal jak svine lebo ste úplne prijebaní a v mojej vešteckej guly som zbadal, že v roku 2050 prídete na Slovensko a zabijete mi dieťa, zbúrate mi dom a postavíte tam mešitu. Takže teraz sa prosím všetci do radu postavte k stene a ja si do vás strelím zopár guliek, pretože cs-ko ma už prestalo baviť."
btw.. postreh moj 3:40 za vsetkym hladaj to najvacsie zlo a to sa vola zidia! takze sa toto odohrava v Syrii nam chcu zidia ukazat tymto videom a tym padom nam hovoria aky su oni-izraelci anjelikovia ze len tak s nicoho nic zacali Syriu bombardovat..
@veroniques no smej sa, takisto ako boli islamizovaní a pokresťančení čierni Afričania, môžem predpokladať, podľa toho, že Cigáni sa množia rýchlejšie než my, a že o nejakých 100 rokov ich tu bude väčšina a silný islamskí vplyv.
Zo slovenska bude Cigánistan a ver tomu, smej sa, mne je to jedno, ak tomu nezabránime, budeme tu mať cigánskych alinkov a všelijakých al....
@zmrdak cigáň ti bude drbať na nejakého allaha a neviem či vieš, ale proces prijatia islamskej viery je zložitejší než to, že ťa farár poleje vodou pri narodení. A na to cigáni nie sú stavaní.
@zmrdak nijak nas islam neohrozuje.. oni tam vedu vojnu krajiny ako syria, irak, iran.. s izraelom!! so zidmy, nie s krestanmi!! pretoze po druhej svetovej vojne tam prisla banda zidov a si privlastnila uzemie ich ( dnesne zidovske kralovstvo menom izrael)
@veroniques heeh srandistka, nabehnú sem moslimovia, pritlačia na cigánov a uvidíš ako to pôjde...takto sa rozšírilo každé náboženstvo. Prečo by sa nemalo takto rozširovať v budúcnosti ?
@boloabude presne!! to iste ako ked zabili najhorsieho diabla aky kedy existoval kaddafiho, koli tomu aby USRAEL mal lybijsku ropu- len tak mimochodom usa predtym dlhovalo lybii 60 miliard dolarov za ropu. tak potom tak isto ako teraz takymito hlupostami ako toto video ovplyvnovali verejnu mienku ze aky je kaddaffi zly atd.. clovek s priemernov inteligenciou veri tomu ci vidi a takych je bohuzial neurekom takze tomu veria. ale uz clovek s trochu vyssim IQ si vie spocitat ze 2 plus 2 je 4 a najvacsie zlo na svete su zidia-USRAEL
@zmrdak a to ako ? pustny primitivy maju tolko penazi na zbrane ako zapdoeuropske vyspele staty ? fran., V.brit, Nemecko, Taliansko sa len tak lahko nechaju pozabijat pustnymi primitivami
@zmrdak cigáni nie sú stavaní na to, aby uznávali nejakého Boha a tobôž nie, aby sa pripojili k nejakému náboženstvu ..duplom k Islamu, ktoré veľa vyžaduje.
Pozri naozaj nemám na teba náladu a táto debata je úplne k ničomu.
Keď sa ti nepáči islam, oukej.
Ale odpusti si hrdinské reči o zabíjaní. Pretože ak si kresťan, práve si porušil jedno z desatora. A ak si ateista, práve si porušil morálnu zásadu.
@veroniques hehe, to by si sa čudovala, koľko cigánov verí, samozrejme svojským spôsobom.
Asimilácia, či už etnická, alebo náboženská, prípadne rasová je POSTUPNÝ proces.
Ani černosi by pred 1000 rokmi nepovedali, že raz tam budú 2 monoteistické náboženstvá a budú sa kvôli tomu nenávidieť a vyvražďovať.
Pokiaľ by nabehli moslimovia do cigánskeho slovenska, tak cigánske deti by sa rodili do iného prostredia a tým prostredím by boli ovplyvnení. To znamená, že postupne by sa generácie oboznamovali so sviatkami, učili od moslimov a nakoniec by boli moslimovia.
Čiastočne súhlasím so @zmrdak - hoci nie s tým vyvražďovaním, ale s tým, že by sa mali zrušiť akékoľvek nábóženstvá - minimálne cirkev. Je to hanba ľudstva, že kvôli imaginárnej bytosti sa dokážeme navzájom zabíjať. Nech si každý uctieva čo chce, samostatne, a žiadna cirkev zo žiadnej krajiny nebude vládnuť svetu. Žiadny pápež ani arcibiskupi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Ani im by sa isto nepáčilo, keby im nejaký kokot zabíjal deti ..a ani sa im to aktuálne nepáči.
Ale nemám chuť písať k tejto téme vážne tu na Birdzi.. fakt nie
Deti by som nezabíjal, ale rovno odoberal tým DEBILOM už po narodení.
@mrxxx nikde nie je napísané, ale strom spoznáš podľa ovocia.
"čaute ľudia ja som Jožo z hornej dolnej a prišiel som vám zobrať deti lebo ste úplní kokoti a najradšej by som vás všetkých zarezal jak svine lebo ste úplne prijebaní a v mojej vešteckej guly som zbadal, že v roku 2050 prídete na Slovensko a zabijete mi dieťa, zbúrate mi dom a postavíte tam mešitu. Takže teraz sa prosím všetci do radu postavte k stene a ja si do vás strelím zopár guliek, pretože cs-ko ma už prestalo baviť."
Veľa šťastia.
Západná Európa je de facto islamská, sa zobuď, sa pozri čo robia tí kokoti vo svete a v Európe celkovo.
Zo slovenska bude Cigánistan a ver tomu, smej sa, mne je to jedno, ak tomu nezabránime, budeme tu mať cigánskych alinkov a všelijakých al....
A to, že niekto kričí "Allahu akbar" neznamená, že je (pravý) islamista.
Západná Európa bude za pár desaťročí v rukách púštnych primitívov a Východná sa na tom zvezie tiež.
Pozri naozaj nemám na teba náladu a táto debata je úplne k ničomu.
Keď sa ti nepáči islam, oukej.
Ale odpusti si hrdinské reči o zabíjaní. Pretože ak si kresťan, práve si porušil jedno z desatora. A ak si ateista, práve si porušil morálnu zásadu.
Ale ak si kokot, tak ti je odpustené.
Asimilácia, či už etnická, alebo náboženská, prípadne rasová je POSTUPNÝ proces.
Ani černosi by pred 1000 rokmi nepovedali, že raz tam budú 2 monoteistické náboženstvá a budú sa kvôli tomu nenávidieť a vyvražďovať.
Pokiaľ by nabehli moslimovia do cigánskeho slovenska, tak cigánske deti by sa rodili do iného prostredia a tým prostredím by boli ovplyvnení. To znamená, že postupne by sa generácie oboznamovali so sviatkami, učili od moslimov a nakoniec by boli moslimovia.
Púštni primitívi už v Európe sú a v hojnom počte.