Pozrite nie som v tomto moc dobrá takže idem na koncert rockový nieje to mega koncert zase. No nevyznám sa v tom dobre čo by som si mala obliecť poradte mi keď ja sa v tom nevyznám. Ale prosím len normálne odpovede.
@ayame to fakt sa take kokotiny pytas? nebud ako pica aby si tam zapadla..
si oblec v com sa citis dobre...
takze..boty,rifle,tricko (normalne,nie s nejakou kapelou bo to je total gic) mikinu s kapucou a bundu nejaku ,najlepsie kozenu..a arafatku.. ..najlepsie ak budes v ciernom,tym nic nepokazis.. abo cervenocierna kombinacia,na to decka ficia jak jebnute.. my starsi si zoberieme botasky,boty,rifle,polokoselu,bundu a pivo do ruky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a mimochodom, ružové kvietkované šaty + podpätky minimálne 10 cm, aby sa ti dobre skákalo.
Ides na koncert a riesis toto?
Rifle, tricko.. dzizs
Hlavne aby to bolo pohodlné.
Nič špeciálne proste.
si oblec v com sa citis dobre...
takze..boty,rifle,tricko (normalne,nie s nejakou kapelou bo to je total gic) mikinu s kapucou a bundu nejaku ,najlepsie kozenu..a arafatku.. ..najlepsie ak budes v ciernom,tym nic nepokazis.. abo cervenocierna kombinacia,na to decka ficia jak jebnute.. my starsi si zoberieme botasky,boty,rifle,polokoselu,bundu a pivo do ruky..
a co je to za kapelu?