No v poslednej dobe si to prve hovorim dost casto, ale verim, ze ide len o prechodny stav. Ale tak vzdy je tu ta protiotazka - spravil by to aj ten dotycny pre mna keby som to potreboval ? A cim som vam starsi, tym som skeptickejsi.
A celkom mi lezie na nervy, ze pomaly vsetko , co dnes niekto povie , alebo urobi, musi mat 120 postrannych zamerov.... Priklad ktory ma teraz napadne....
Kamos - cau zahras 3vs3 ?
Ja - teraz pisem blog , zatial si dajte 2vs2
kamos - to nejde, ja ani on nemozeme zakladat hry (cize ak sa nepridam, vlastne ziadna hra nebude)
tak som mu povedal seriem ta......
Stavim sa, ze keby mal verejnu ip adresu jak ja, tak ma ani nezavola. Toto ma proste vytaca. Len vyuzivat v kazdej , aj tej najmensej hovadine, priatelstvo akoby ani neexistovalo.
@tunidlo nic strasne na tom nie je, len nanervylezuce.... pre mna je hold priatelstvo srdcova zalezitost a s vyuzivanim niekoho som si s to nikdy nespajal....
a ked ti to tak strasne lezi na srdci , 20 minut potom sme isli na kofolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Kamos - cau zahras 3vs3 ?
Ja - teraz pisem blog , zatial si dajte 2vs2
kamos - to nejde, ja ani on nemozeme zakladat hry (cize ak sa nepridam, vlastne ziadna hra nebude)
tak som mu povedal seriem ta......
Stavim sa, ze keby mal verejnu ip adresu jak ja, tak ma ani nezavola. Toto ma proste vytaca. Len vyuzivat v kazdej , aj tej najmensej hovadine, priatelstvo akoby ani neexistovalo.
ale existuje
A hento má byť akože niečo také desne zlé? ...
Ak by ťa aj nezavolal, čo je na tom také strašné?
a ked ti to tak strasne lezi na srdci , 20 minut potom sme isli na kofolu
napisal som ,, lezie mi na nervy""
nie ,,desne strasne ma to stve""
Vidis ? Pre toto sa s tebou nerad rozpravam.
Hej, neviem, ako to vnímaš, len si napísal, že si mu napísal, že ho serieš ...
To znie, ako keby ti spravil naozaj niečo zlé ...
A nedá sa to rovnako nazvať aj pomocou ako využívaním?
Či štve ťa to, že ti nepovedal hneď, že nemôže vytvárať hry, teda vlastne aj keď asi chcel skôr pomoc, tak si ju nevypýtal otvorene?
paneboze chlape
3 krat som ta poziadal, aby si si ma nevsimal
Ako to mozes nerobit naschval ? Ser na mna neurazim sa
A plati 4 krat opakovana poziadavka. Zabudni ze existujem.