Minimum snehu, pokoj od rodinných príslušníkov, zopár obálok, výpredaj v drogérke, aspoň jeden pozerateľný film v TV, vyzdobené mesto, krátke prázdniny.
ale dobre keď nejaké možné veci... ja som skôr taká, že od rodičov popýtam na veci, ktoré mi treba a akože pod vianočný stromček, ale v podstate sa to pod stromček zvyčajne nedostane je to zvyčajne oblečenie alebo elektronika...
a ak by som mala byť taká... aktuálna na ten čas, tesne pred Vianocami bude zápočtový týždeň, takže plný počet bodov z prác
asi si budem priať niečo hmotné a k tomu strašne drahé a extravagantné, napríklad domáceho slona. lebo aj to je splniteľnejšie ako to, čo skutočne chcem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale dobre keď nejaké možné veci... ja som skôr taká, že od rodičov popýtam na veci, ktoré mi treba a akože pod vianočný stromček, ale v podstate sa to pod stromček zvyčajne nedostane je to zvyčajne oblečenie alebo elektronika...
a ak by som mala byť taká... aktuálna na ten čas, tesne pred Vianocami bude zápočtový týždeň, takže plný počet bodov z prác
a este by ma potesili tiene od Chanelu