myslím že je úplne jedno čo je "pravý dnb", alebo pravé čokoľvek, alebo nepravé ono a hento... je to dobrá hudba? ak áno, čo viac potrebuješ riešiť? ak nie, načo sa ňou zaoberáš?
neviem ako si predstavuješ pravý a nepravý dnb a ako média dokurvili dnb, ale je to proste žáner ktorý obsahuje a bude obsahovať veľa druhov výtvorov načo ho skúšať nejak všeobecne ohrádzať keď je to aj tak vlastne o vkuse a o tom čo si fanúšikovia žiadajú?
@midnight Šmakovica je to! furt mám pri tom chuť zostrojiť si švihadlo
@hetfield to si mýliš, to čo si napísal je techno, drum and bass je
tuc pic, tucpic, buawuawa uwawawa..ua
@hellium nooo... ale moc v rytme chalan nie je... ale možno len preto že si do toho blbo post-editol hudbu, neviem, vyzerá že tempo má správne, len je tak štvrť až pol sekundy pozadu
@midnight nechapem ludi ktori sa musia vo vsetkom vrtat,ked ta forum zaujme napis,ked nie tak ho ignoruj,ale nerozoberaj preco ho tam kdo dal alebo ci ma pravdu
@orionez nechápem ľudí ktorí majú problém s tým že iní ľudia sú zvedaví a radi veci chápu. keď si spokojný s tým že veci nechápeš, a nevadí ti to, tak si ich necháp ďalej, ale nerýp do ľudí preto, že actually chcú vedieť viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
(toto by som nazval "tribal drum and bass", a je mi jedno čo je to oficiálne slight_smile:
myslím že je úplne jedno čo je "pravý dnb", alebo pravé čokoľvek, alebo nepravé ono a hento... je to dobrá hudba? ak áno, čo viac potrebuješ riešiť? ak nie, načo sa ňou zaoberáš?
neviem ako si predstavuješ pravý a nepravý dnb a ako média dokurvili dnb, ale je to proste žáner ktorý obsahuje a bude obsahovať veľa druhov výtvorov načo ho skúšať nejak všeobecne ohrádzať keď je to aj tak vlastne o vkuse a o tom čo si fanúšikovia žiadajú?
@midnight Šmakovica je to! furt mám pri tom chuť zostrojiť si švihadlo
a vieš o tom, že on má viac "podžánrov"?
tuc pic, tucpic, buawuawa uwawawa..ua
@hellium nooo... ale moc v rytme chalan nie je... ale možno len preto že si do toho blbo post-editol hudbu, neviem, vyzerá že tempo má správne, len je tak štvrť až pol sekundy pozadu
+všimni že sa to volá "Diskusia", nie "Odpovedz orionezovi na otázku a vypadni"