Predstavujem si pod ňou veľa maličkostí vo vzťahu ako spoločné prechádzky, držanie sa za ruky, dlhé objatia, mazlenie sa, ležanie v tme pri hudbe. Sex zaľúbených. Rozhovory. Robenie niečoho z čoho viem že bude mať druhá strana radosť aj keď sú to dajme tomu len raňajky do postele. Chýba mi.
prechádzka rozkvitnutým mandloňovým sadom alebo botanickou záhradou, lesom, pod hviezdami. sedieť na balkóne s fľašou vína a rozprávať sa až do ranných hodín. len tak ležať a túliť sa. nejaká špeciálna drobnosť, o ktorej vieš, že ju ten druhý miluje - napríklad lievance do postele
Väčšinou sú to aj také maličkosti, ktoré pre toho druhého robíš, najmä ak vieš, že ich robí nerád (napr.za neho umyješ riad ), prekvapenia (nie len materiálne), spoločne trávený čas, kedy sa venujete jeden druhému...
Moja odpoveď bude asi strohá, jednoduchá, taká, ako keby ste sa toto opýtali nejakého pubertiaka 2. stupňa ZŠ, ktorý moc nebol ošľahaný vzťahmi, ale iba sa domnieva, čo by pre neho bolo romantické. Tak poviem, že pre mňa jednoducho objatia, držanie sa za ruky, hladenia, spoločné aktivity ako prechádzky. Viac asi neviem čo by som k tomu povedal, ale spýtaj sa ma toto za takých 10, 15 rokov, kedy snáď už prestanem byť len stále kamarát a kedy bude pre mňa taká lehota, aby sa zistilo, že som fakt kripeľ na vzťahy a odsúdený byť forever alone. ?
keď je jeden voči druhému jemný a aj z obyčajných vecí z ktorých nie je nutné robiť nič, vie a chce urobiť niečo krajšie v čom je cítiť lásku a tým potešiť toho druhého
romantika je, keď umyje riad bez toho aby si mu to musela povedať, alebo povysáva, vynesie smeti, keď objedná jedlo keď sa ti nechce variť alebo navarí niečo on, keď ti kúpi k sviatku liatinový hrniec a nie ruže alebo plyšáka romantika je, keď si pomáhate kopať bivak v snehu, aby ste sa zohriali, keď sa istíte na jednom lane a viete, že buď sa zachánite obaja alebo obaja zomriete keď súraví jeden chybu to je aj romantika, aj pravé kamarátstvo a parťáctvo, keď veríš niekomu natoľko, že mu zveríš svoj život do rúk. a romantika je, keď ťa 10 metrov pod vrcholom pustí pred seba, aby si bola na vrchole prvá (platí aj v metaforickom význame dosiahnutia vrcholu)
@wistingher@14 nič s romantikou? tak ako podla mňa to je 100x romantickejšie, ako zapálené sviečky a rozhádzané lupene ruží po posteli alebo zamilované prechádzky čerešňovým sadom sorry ale toto nie z takýchto vecí sa mi chce , nie som na takéto presladené gestá romantiky a lásky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov