@vladqog myslim ze geo nema potencial (napr mas triedu 40 ludi co studuju na vysokej cistu geografiu .... par z nich 1,2 dvaja ostanu na doktorandskom, dajme, ze 5 sa zamestnaju v nejakej gis, gps firme ... ale co s tou kopou ostatnych ? .... pripadne ked to clovek studuje medziodborovo ako ucitelsky smer - moze ta zachranit druhy predmet, slovina, matika .... geografie nie je nejak extra vela na skolach, cize niekedy je mozno na mieste obava ci vobec vyskladas úväzok plný ..... ale to je vsetko len ked clovek uvazuje nad buducnostou ......
ked to clovek studuje cisto len zato ze ho to bavi, tak je to stastny clovek a ... nemam vyhrady
Priprava na medicinu je vrazedna (a nemam rada tu kompetitivnu atmosferu), a na mat-fyz sa zase na stredneh zajebavas a literally nic nerobis, ak ti to ide.
Podla mojho modelu uvazovania teda jeden predmet na talent a logiku - fyz, a jeden, ktory vyzaduje systematicku pripravu - bio.
Osobne som mala mat-fyz v predmaturitnom rocniku a mat-chem mam teraz, maturujem zo vsetkych troch.
ja tiež som s týmto mala hrozný problém.. aj tak som si to bola zmeniť zatial tam mám bio+chem.. ale uvidím, možno si tú chem zmením aj keď netuším za ktorý predmet. Ruzmýšlala som ešte nad psychológiou, ale to by ma nebavilo, to sú podla mňa len biflovačky zo začiatku. A to také ja nemusím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ked to clovek studuje cisto len zato ze ho to bavi, tak je to stastny clovek a ... nemam vyhrady
Podla mojho modelu uvazovania teda jeden predmet na talent a logiku - fyz, a jeden, ktory vyzaduje systematicku pripravu - bio.
Osobne som mala mat-fyz v predmaturitnom rocniku a mat-chem mam teraz, maturujem zo vsetkych troch.