Dobré duše, spolubývajúca si kúpila potkana, ale keď prišla na to, že sa o neho treba starať, všetka starostlivosť ostala na mne. Venujem sa jej od stredy a beriem ju všade so sebou, hoci len v prepravke, lebo mám pocit, že keby som ju mala na rukách, zos
takto mladá je najzvedavejšia a najodvážnejšia, musí si zvyknúť na človeka a potom už nebude chcieť zoskočiť. a nemaj ju na rukách, skús ju nosiť na pleci
nos v prepravke, ked si na teba zvykne tak nebude mat potrebu utekat...potkan sa da vychovat ako pes, dokonca vie byt este vernejsi, len zalezi na tom, kto sa o neho stara...a samicky su besne hlavne vtedy, ked sa chcu parit
kup si hada a nastaraj sa onho nech je starost na jej strane! XOXO neviem ci su potkany besnejsie ale samicky u psikov su pritulnejsie. mozno aj ona inak no brrrr potkan! :/
@gothicpoetic Jeeej, ved to mas uplne super! Ja keby som mohla mat zadarmo nejakeho hlodavca... tak nevaham . A nebooj, nebude utekat, ak ju na nieco naucis. Skus jej napriklad kupit pivo - mimochodom by mohlo byt zaujimave studovat napiteho potkana .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
moja spolužiačka má jedného a mama jej o tom nevedela potkan ušiel zo šuflíka a prevrátila celý byt hore nohami len aby ho našla ale podarilo sa =D =D
@mezomus kasli na to, ten rohypnol dones mne !