Nič v zlom ale ešte nikdy som nevidel že by na nejakej party dostal chalan facku od baby za to že ju chytil za zadok (ale nasratého frajera potom už hej)
ja zvyčajne na neho škaredo pozriem, že čo si to dovoľuje... ak by to zopakoval, dostal by facku - kto ma pozná vie, že ja nemám problém niekomu tú facku streliť...
moja byvala nevlastna dcera ked mi toto raz jeden chalan spravil sa otocila a strelila tipkovi pastou do tvare kazdy sme nejaki. zasadne sa snazim vyhybat takymto situaciam aby sa niekto chytal mojho zadku - mam na mysli cudzich chlapov, nie mojho priatela . a inak ak sa stane tak mu poviem pekne od pluc co si myslim. niekedy je to slusnejsie, inokedy menej
To som mala 13 rokov a tancovala som na feste a jeden chalan mal ale 18-19 rokov ma chytil za zadok to bol segrin kamarát a ja som ostala v šoku že wtf??
Potom segra vysvetlila kolko mám rokov a stiahol sa preč Ale inak som bola vysraná nevedela som,čo mám robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Take gesto vyjadruje len 2 veci:
1. som nadrzany jak hovado
2. chcem ta pretiahnut na zachodoch alebo rovno vonku pred diskotekou
Potom segra vysvetlila kolko mám rokov a stiahol sa preč Ale inak som bola vysraná nevedela som,čo mám robiť