napijem sa,zapnem noťas pozriem čo je nové idem von ...vrátim sa najem sa idem k netu 23:00 hmm zajtra škola? Vezmem tašku prehodím knihy a dokola a dokola a dokola
Nerada to priznávam,ale sadnem za PC..Poľahčujúca okolnosť ale je,že potrebujem k životu hudbu Tak to je 1. vec čo spravím,že ju zapnem
A ja som tak nejak nočný živočích pomaly (za to tiež ja nemôžem,to škrečok )....A tak aj von chodím o dosť neskôr ako kedysi.. A už bolo dnes horúco,takže obedy musím tráviť doma Až potom sa vypustím preč
pozriem co je na obed, umyjem si ruky, zapnem ntb, najem sa, lahnem si, zaspim, vstanem, idem na net, idem na cigu, potom dalsiu, obcas aj nieco ine a snazim sa prist domov este v ten den .. ale obcas sa aj ucim, ked vidim, ze prepadam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A ja som tak nejak nočný živočích pomaly (za to tiež ja nemôžem,to škrečok )....A tak aj von chodím o dosť neskôr ako kedysi.. A už bolo dnes horúco,takže obedy musím tráviť doma Až potom sa vypustím preč