ked natrafite namotate sa a oci savam otvoria az trochu neskor ?...teda o dost neskor ,..zavolat mu povedat ze je fucker ?...a vyhodit mu na oci vsetky o ktorych viete ?....alebo ho ignorovat ,..nic nepovedat zovsadial ho vymazat a snazit sa zabudnut ???
ja neviem, podľa mňa by bolo najlepšie ho ignorovať a popritom sa snažiť naňho zabudnúť... Nemyslím si, že nejaké vyhadzovanie na oči by pomohlo, bo sukničkári sa nezvyknú uvedomiť...
niekedy je problem sa nenamotat ked je to preds len blizky znamy kstym sme si zazili par chvil....ale co vykricis o tych vsteyck ale odpoved"no ja taky nieosm ja by som taky nidy nebol" jo jo pozname....len vymazat z hlavy dokym sa ten debil neobjavi po dlhej dobe zasa a nezanecha spust
nezacat si zo sukničkárom..lenže okolnosti tolkokrát oklamú, že aj ten najvačší sukničkár moze vyzerat sväto..povedat si svoje a potom uz uplne zabudnut..
Radsej z neho vytiahnite ake su jeho nazory na svet a vztahy a podobne veci a nie to, ze ako velmi vas miluje alebo ako velmi dobre vyzerate v tej novej bluzke.
A okrem toho nie je kazdy taky, ako sa na prvy pohlad zda. Ale to vam nevysvetlim ja ani nikto iny recami, to musite zazit. Alebo nemusite
sorry ale tak keď idem do vzťahu s chalanom tak v prvom rade viem, ako pozerá na baby (či je sukničkár alebo tak) a skôr ako pred vzťahom sa na chalana zásadne nenamotávam. keď to baba zistí neskôr je to jej chyba.
teraz sa mi stalo, že ma veľmi chce jeden chalan, je inteligentný, má celkom fajn názory (dokonca je aj pekný a bohatý, no to nie je podstatné)... ale... ide mu len o sex - jednoducho sukničkár. a pritom mi vravel, ako má rád hviezdy a tlačil plno romantických kalerábov do hlavy - baba si však musí dávať pozor a ak to nerobí nech potom neplače nad tým, lebo si za to môže sama ak takému chalanovi naletí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Radsej z neho vytiahnite ake su jeho nazory na svet a vztahy a podobne veci a nie to, ze ako velmi vas miluje alebo ako velmi dobre vyzerate v tej novej bluzke.
A okrem toho nie je kazdy taky, ako sa na prvy pohlad zda. Ale to vam nevysvetlim ja ani nikto iny recami, to musite zazit. Alebo nemusite
A ked neni,tak ked to zistím,tak poletíí...
teraz sa mi stalo, že ma veľmi chce jeden chalan, je inteligentný, má celkom fajn názory (dokonca je aj pekný a bohatý, no to nie je podstatné)... ale... ide mu len o sex - jednoducho sukničkár. a pritom mi vravel, ako má rád hviezdy a tlačil plno romantických kalerábov do hlavy - baba si však musí dávať pozor a ak to nerobí nech potom neplače nad tým, lebo si za to môže sama ak takému chalanovi naletí.
Ked mu vykricis vsetko do oci, tak ti bude lepsie, ale on sa mozno este viac potesi ako ti ublizil ked uvidi ze ta to stve (teda zavisi od cloveka).
Preto je mozno lepsie ignorovat, len potom to budes musiet prekusnut.