@passerine@1 prepáč viem že najradšej by si sa na nás vyzúrila všetkými metódami ale život je sviňa a musíš si vybrať len jednu
@Melancholik nádhera no už keď tak tak bazény a cesty do zahraničia ma nejak netrápia a na obchod s oblečením by stačilo ak by nám vyčlenili jeden deň do mesiaca
@torpedo08 malo moznosti ja by som dal do zakona, ze musi pichat kazdy najneskor do 25-ky a musel by z toho urobit video a poslat statnej komisii pre zdravy sexualny zivot a rozvoj na kontrolu a ja by som bol jej predseda
@torpedo08@4
neboj nič tieto kurvy krvilačné až začnú za pol roka odpadávať ako muchy sa rýchlo spamatajú, ale potom nám môžu akurátne vylízať prdel...jebovia prisprostí, keby im matelko nariadil fajčiť kkoty, cmúľali by jedná radosť...
čo tak nechať na pokoji? ja nikoho nenútim huliť, neviem prečo by mňa niekto mal nútiť dávať do seba nejaké sračky o ktorých si ani neviem overiť čo sú, a okrem toho sú úplne zbytočné. herd immunity dosiahnutá, preťaženie nemocníc nehrozí, už máme overené že úmrtnosť je zhruba na úrovni chrípky a priemerný vek smrti je o dva či tri roky vyšší než priemerný vek prirodzenej smrti, takže o čo ide?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@Melancholik nádhera no už keď tak tak bazény a cesty do zahraničia ma nejak netrápia a na obchod s oblečením by stačilo ak by nám vyčlenili jeden deň do mesiaca
neboj nič tieto kurvy krvilačné až začnú za pol roka odpadávať ako muchy sa rýchlo spamatajú, ale potom nám môžu akurátne vylízať prdel...jebovia prisprostí, keby im matelko nariadil fajčiť kkoty, cmúľali by jedná radosť...
Čudujem sa, že s tvojimi znalosťami z imunológie si nepresvedčil rodičov, aby tam nešli. Či podarilo sa?