Čo spraviť,aby som si nepripadala ako nevdačná dcéra...
Problém spočíva v tom,že nemám otca čiže žijem s mamou a straršou sestrou. Kamarátky volali mňa a sestru na Silvestrovskú oslavu,no ja nemám to srdce nechať mamu samú v dome na Nový rok ( Ćo by ste spravili v mojom prípade?
@4 Toto od Teba nie je pekný posudok . Ani nie všetci druhí by sa vykašlali. Pozri, ako! Napríklad Mielikki by vzala mamu so sebou... ja by som ostala s mamou, ale to preto, že nie som večierkový typ, no a Rischo by nechal doma s mamou sestru. Je tooooľko riešení! Už len zvoliť, ktoré je pre Teba to najsprávnejšie .
ja by som mame vyhľadala niečo, kde by sa bavila (určite ju niečo baví a rada by si na silvestra niekam zašla a na nový rok jej v prvej minúte poslať smsku, aby vedela že na ňu myslíte hm?
pozri, mama má určite nejakú kamošku alebo tak, či? skús sa skontaktovať s ňou. nech ju niekam vezme, alebo povedz mame, nech si pozve pár kamarátok kludne domov..
2. Pridávaj svoju fotku, svoj symbol, svoje logo, svoj avatar. Nepridávaj fotky cudzích ľudí, je trápne, ak sa hráš, že si americká herečka z telky a že to je tvoja fotka
@naomik ostaň s mamou a kamarátky to ak sú kamarátky tak to pochopia a ak nie tak to je ich problém. Kamaráti sa v živote človeka striedajú, ale mama bude vždy iba jedna, to si pamätaj.
Ja už síce rodičov nemám ale určite by som mamu nenechal doma na silvestra samu.Chodil som von po polnoci,a bolo to lacnejšie,pretože sa už nikde neplatilo vstupné,ohňostroj som videl z okna a do rána som sa stihol aj riadne doťať.
Mávam podobný problém do polnoci oslavujem nový rok a od polnoci narodeniny ...ale po 6. poldeci na nejakej chate alebo rozbíjačke problém prestávam vnímať
neviem si predstaviť aké to je, nikdy som to riešiť nemusela, mama na Silvestra chodí spať vždy o deviatej večer, prípadne skorej. takže som sa necítila veľmi previnilo, že bola sama doma. tento rok zas nechala ona mňa samú, odišla na sviatky do zahraničia s chlapom
som presne v rovnakej situácii a to že je Silvester? no a? deň ako každý iný a aj tak niesom ten typ ,čo sa ožiera donemoty ,čiže nejak to neriešim tak tragicky
Skús maminu poslať s dákymi kamarátkami si niekde sadnúť a keď nemá s akými alebo čo ,tak buď s nou do 23:00 doma , pozerajte telku, smejte sa , drbnite šampanské.. A potom daj mame pusu na líčko a opýtaj sa jej či by jej vadilo keby sa ideš teraz chvíľku zabaviť za kamarátkami.. A o 00:00 jej zavolaj/pošli SMS s peknym prianičkom nech vidí že na ňu myslíš To by si myslím že mohlo byť dobré riešenie.. Stejnak by si s maminou nebola dlho hore keby zostaneš doma, počkali by ste do 00:00 chviľku boli hore a išli spať kedže s maminami sa nedá zabávať do nekonečna ... Tak nech si Silvestra užiješ a mama nech sa poteší že sa zabávaš aj ty a že na nu aj myslíš ked jej potom zavoláš / napíšeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
alebo buď do polnoci doma a potom iď von a tak