No jako ja už totálne automaticky ich vždy dávam buď do šuflíka alebo do takého starého batohu ich po novom zapínam Ale potom sa mi dosť často stáva že ich zabudnem doma Ale zase ked ich nechám v kabelke alebo v bunde vždycky mi šťastie nepraje a rodič zrovna niečo potrebuje z mojej kabelky alebo sa rozhodne oprat mi bundu A potom je zbytočný rozruch a prednášky o ničení zdravia doma
@vulgarna Presne Ale tak nebudem hrať frajera jak si doma zapálim s našimi, ako to s obľubou niektoré decká robia Síce ma za to netrestajú ani nič podobné, ale vadiť im to vadí
@21 no nieco take robim aj ja xD ale napriklad pridem domov ani sa nevyzujem, zapnem pocitac a potom sa vyzleciem, kym sa zapne som vyzleceny, vycikany xDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
vyvenčím psa
No jako ja už totálne automaticky ich vždy dávam buď do šuflíka alebo do takého starého batohu ich po novom zapínam Ale potom sa mi dosť často stáva že ich zabudnem doma Ale zase ked ich nechám v kabelke alebo v bunde vždycky mi šťastie nepraje a rodič zrovna niečo potrebuje z mojej kabelky alebo sa rozhodne oprat mi bundu A potom je zbytočný rozruch a prednášky o ničení zdravia doma