tak v uk uz sme mali 3 aprila den matiek, uplne som zabudla ze na svk je teraz... a nemam ako mame nieco dat, ale skypujem s nou tak aspon jej zablahozelam
blahoželanie cez telefón. Vidím ju o mesiac, takže viac jej neviem dať, ale nehorázne mi chýba a rada by som bola s ňou teraz. Ešte mi večer zavolá a zablahoželám aj babke. Keďže mama odišla po necelom roku na materskú, tak ma vychovávala dosť dlho babka
nic - komercne zalezitosti ako je den matiek, MDZ, Valentin, a pod. neuznavam (a vie to o mne), ale zaroven dodavam, ze hocikedy cez rok jej kupim zive kvety alebo nejaku maskrtu a s bozkom jej ich darujem ... ludia sa maju obdarovavat stale .... a nemusi ist o materialne darceky, aj ked, ako citam, vela ludi si na ne potrpi, fuj!
No ja by som určite dala mamičke ako krásny darček nejaký pekné naušničky... a prstienok... a to len s bizuteriou SNOV s ktoru som veeeeľmi spokojná poradím Vám na www.bizuteriasnov.sk ..odporúčam!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
- Sob-..nedeľa, v piatok bolo šiesteho..koniec vojny, ofc, že viem.
- -,-
to som dobrá dcéra!
@domiki25
Ty robíš také krásne veci
nikdy odo mňa nič nechce a keď jej dám čokolády, odmieta ich.