@1 asi tak ....ale ja som aj to RObqal DNEska ...ale nie, no rano som bol u kamosa na kave, potom na kupku a potom na prechadzke so psom...na riadne dlhej....a potom som sa robqal
Makal od rána na škole (nie mojej, tú by som len podpálil)... No muroval, betónoval, nosil ťažké veci a v neposlednej rade pil kávičku (ale len jednu, bo ináč by som nezaspal vôbec )... A teraz som na PC už hodinku doma, najedol som sa a sedím pred PC a rozmýšľam, či mám ísť robiť niečo, alebo či mám ísť spať
Ja som nikde nešiel lebo trebalo ísť k mojej babke pomôcť Tak som celý čas tvrdol doma, o pol piatej som vyštartoval nakladať papier do dodávky, dodávka tam nebola tak som zatiaľ vyložil papier len na trávnik pred bytovku. (trvalo mi to cca 5 minút) Potom som čakal som jak trt 45 min. na tú dodávku a keď prišla trvalo mi cca 3 minúty kým som to tam naložil... A potom sa už všetci pobrali domov a deň v prdeli
noo rano som mala skusku s kapelou .. potom som si skocila k ortopedicke na kontrolu .. tak som sla do vedlajsieho mestecka po vyplatu.. sedela som doma .. sla som na koncert .. tak do kaviarne kde robi moja kamoska .. a tak domov.. momentalne sa balim.. a som tu na birdz
noo boly sme snasimi an cervenom kameni..potom som doma stahovala segre hutbu a napalovala cd..potom som isla von...ked som prisla som sa najedla..zadrtila god of war 2..a teraz stahujem dalsiu hru
Vstal som ako obycajne, kukal som telku ako obycajne, siel som do sprchy ako obycajne, nazral som sa ako obycajne, siel som trapit prsty na basgitare ako obycajne, potom som isiel s kamosom vytvarat grafiku na album to uz ne tak obycajne a teraz sedim za kompom ako obycajne. A idem zase trapit prsty na basgitare, ako obycajne. Vlastne, dalsi obycajny den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inak som nerobil nic moc ..zase pracoval takze tak
aaaaa emo help me
strasne az mi pride zle ked to vidim