tasku a comics, od frajerky ma este knihy cakaju... ale najkrajsim darcekom pre mna bolo vymazanie dristov toho velikasskym syndromom trpiaceho pseudovegana
Knihu básní, pekný malý notes, olovenú kľúčenku päste Hulka (wtf?) kľúčenku maličkú baterku (wut?) slúchadlá.
Najdôležitejšie este len dostanem a budu darované.
niekto tu niečo furt balí a nestíha a tie balíky sa hromadia na schodoch a žiadny ihličňan vo vnútri domu tuším ani nie je, takže zatiaľ je situácia neistá budem priebežne informovať
Mi sme toho roku dostávali iba spoločne ako rodina, to jest 8 ľudí (5 detí, rodičia a starký pričom ja som z nich najmladšia). Dostali sme mikrovlnku a kanvicu (od brata s frajerkou) a rakúske sladkosti (odo mňa). Ja som ešte dostala 20 eur od brata. Mamke som dala perníkové srdce s nápisom Ich Liebe Dich (z Viedne) . A to je asi tak všetko.
od rodicov teplaky a spiralu a nejake peniaze
odomna teplaky (diki rodicia), batoh a dobble
od frajira fotacik
od kamaratok este nic, ukazu najblizsie dni
Mrte tučniakových ponožiek, knihy čo som si vybrala, sveter, šálku, smetný kôš a krabicu, figúrku medveďa aj s medvieďaťom, diár, peniaze na koncert a od frajera knihu o tučniakoch, slúchadlá a vyrobil mi tričko s kocúrom ^^
viem že asi maximalne traja ludia z celeho birdzu vedia čo je to za značka a očo tam ide ale je to jedno okrem toho ešte parfemy , vody po holení žiletky no klasika a triko
hodinky, nadherne hodinky, ale su tak krasne a tak drahe ze sa ich budem bat nosit asi a su mi zatial velke musim si to dat upravit
conversky
vonavku
kufor
kabelku
a vela takych mensich veci od kamosiek, od brata a tak
bolo toho dost tento rok ale aj tak by som to bez mihnutia oka vymenila za inu atmosferu a situaciu doma
som zvedava co kupi frajko, lebo on je taky prakticky clovek a po dlhom case sa mi ho podaarilo presvedcit ze ja kurnik chcem byt prekvapena tak nech nieco kupi tak nech o tom neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
vyzerá to tak, že večerať budeme ráno
ale aj tak sa najviac teším na darčeky od fráájka.
županka kamkaa !
Najdôležitejšie este len dostanem a budu darované.
zatiaľ som dostal nezabalenú kobercovú lepiacu pásku a odporúčanie, že sa nemám tešiť, lebo že nič nedostanem, no i tak som napätý
čaj
až zajtra budeme mať štedrovečerné jedlo a darčeky
A inak ako obycajne som dostal peniaze to je to co mam najradsej
odomna teplaky (diki rodicia), batoh a dobble
od frajira fotacik
od kamaratok este nic, ukazu najblizsie dni
dostala som nový mininoťas. práve ho krstím, je to Oskar!
a sam sebe som si ešte nić nekupil
A tri knihy od S. Kinga
a identifikoval som, kde je na tieto saturnálie v tomto dome ten svetlami ovenčený ihličňan .D je v kvetináči na terase.
conversky
vonavku
kufor
kabelku
a vela takych mensich veci od kamosiek, od brata a tak
bolo toho dost tento rok ale aj tak by som to bez mihnutia oka vymenila za inu atmosferu a situaciu doma
som zvedava co kupi frajko, lebo on je taky prakticky clovek a po dlhom case sa mi ho podaarilo presvedcit ze ja kurnik chcem byt prekvapena tak nech nieco kupi tak nech o tom neviem