Ked som pred dvoma dnami prisiel na skolenie, a vo welcome-packu som nasiel pokyny, aby som na papier napisal zoznam veci, ktore som doteraz neurobil a mal by som a nadavam si na to, ze som ich neurobil. Tak som si sadol a napisal som "doteraz som si neku
stale som si nenasla byvanie!
nezacala som cvicit, alebo resp robit nieco so sebou, a nadavam si za to, ze som sa neucila hrat na klavir ked som bola mladsia, teraz uz asi nezacnem
A moja odpoved bude asi ze som si furt uz asi rok nedala dokopy obrazky na dvk do zosita... sak a co ze to potrebujem na matury a to na ne serem ale toto som fakt chcela
Chcela som sa učiť dejiny hudby, no neurobila som tak. Ale nadávať si za to budem až o pár dní. Už aj viem presne kedy...
A vždy som chcela pravidelne cvičiť a aj by ma to bavilo, len sa k tomu neviem dokopať
nevynadala kope ludom,nepohadala sa s kopou ludi, nepozdravila len tak niektorych, nevydiskutovala si veci,(nezalezi led odo mna), nevzdelavam sa tolko kolko chcem, necitam :ehm: uz aby som zacala
Ľutujem že som sa občas nezachoval ako chlap,ľutujem že som niektoré veci nedokázal napraviť,občas ľutujem že som sa narodil ,občas ľutujem že sa mi nepodaril pokus o odchod
ešte stále som sa nepustila do komunikačného manuálu, ktorý mám spraviť s takým nasadením, ako som plánovala.
zas mám po lete veľa roboty a stále ju odkladám. a mala by som konečne natočiť prezentačné video. a mala by som prestať spávať na boku a zaobstarať si ortézu a začať niečo robiť so svojim chrbtom. hej, a zbraviť sa strachu z masáží. a dať vyvolať starkej fotky. a ešte veľa ďalších vecí by sa našlo.
fuj marley, hanbi sa.
ze som sa nevy*ebal na cely birdz uz davno.....,,,_.___...____...____..___..__..____.___!___!__)_____!:::___________:::::___!!!!)________!!!!_______)______""____!!!!!_______!!!_____!!_________""""________!!!!__________!!!______!!_____________!!!!!
a ano uhadli ste tento obrazok je vlakova suprava Regiojet Praha-Košice...
Je toho veľa:
Už dlho chcem začať aktívne cvičiť
Zdokonalovať sa v angličťine
Učiť sa hrať na klavír, gitaru
Veľa čítať
Zdokonaliť sa vo varení
A tak daaal
Až po spontánne veci ako @pisik spomenul
nevyužité sexuálne príležitosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nezacala som cvicit, alebo resp robit nieco so sebou, a nadavam si za to, ze som sa neucila hrat na klavir ked som bola mladsia, teraz uz asi nezacnem
A moja odpoved bude asi ze som si furt uz asi rok nedala dokopy obrazky na dvk do zosita... sak a co ze to potrebujem na matury a to na ne serem ale toto som fakt chcela
A vždy som chcela pravidelne cvičiť a aj by ma to bavilo, len sa k tomu neviem dokopať
doteraz som sa nedonutil vratit si spet formu vo vydrzi a sile
asi najviac co ma serie
to je asi tak všetko čo ma momentálne najviac žerie
.... a k veci..nemam take asi nic, vzdy robim to co pokladam za podstatne
ešte stále som si nekúpila čierne šnúrky do topánok a chodím po svete s BÉŽOVÝMI, strašne mi to esteticky ubližuje
nikdy som sa nenaučila na nič hrať
jednej hroznej pizde som netresla stoličkou po hube, keď som mala a mohla
a potom
iné...
.. za cely skolsky rok co som brigadoval so si skoro nic neodlozil bokom ale pomaly vsetko rozjebal ako kokot
zas mám po lete veľa roboty a stále ju odkladám. a mala by som konečne natočiť prezentačné video. a mala by som prestať spávať na boku a zaobstarať si ortézu a začať niečo robiť so svojim chrbtom. hej, a zbraviť sa strachu z masáží. a dať vyvolať starkej fotky. a ešte veľa ďalších vecí by sa našlo.
fuj marley, hanbi sa.
a ano uhadli ste tento obrazok je vlakova suprava Regiojet Praha-Košice...
Už dlho chcem začať aktívne cvičiť
Zdokonalovať sa v angličťine
Učiť sa hrať na klavír, gitaru
Veľa čítať
Zdokonaliť sa vo varení
A tak daaal
Až po spontánne veci ako @pisik spomenul
nevyužité sexuálne príležitosti