asi je to divne... ale ja som v podstate rada ze ked nikoho nemamm nemusim mu nic kupovat... viem ze by to bol moj najvacsi problem. proste bolo by mi blbe dat mu nejaku taku vec ako dezodorant ci vonavku z prvej drogerie... proste poznam sa tak velmi by som chcela dat nieco skutocne dobre co by ocenil az by nedostalnic, ja by som z toho bola nestastna ze nie som schopna nic vymysliet. asi y som sa s nim dpredu dohodla ze ani bohovi nechcem aby sme si davali darceky a ze ak nejaky dostanem rozidem sa s nim
môj je tiež na birdzi takže nemôžem povedať zatiaľ som kúpila jednu vec ale ešte dačo by som kúpila za hovadinku mám čas vidím sa s ním až na budúci týždeň takže môžem kupovať vianočné darčeky aj po vianociach :p
Ja som väčšinou taký praktický typ, takže som mu kúpila tričko Väčšinou sa snažím priateľom aj partnerovi darovať niečo, čo potom zúžitkujú a neostane to iba niekde na poličke... a najlepšie niečo, čo viem, že by si možno nekúpili sami, ale aby to nebola zbytočnosť, ktorá len dobre vyzerá. A dúfam, že to tričko pre neho nebude moc hardcore a že ho bude nosiť A ešte premýšľam, že vymyslím nejakú drobnosť originálnu, ale to by ma muselo najprv niečo osvietiť, takže tomu ešte dávam čas, keďže darček mu budem dávať až na Silvestra.
keď som posledne mala priateľa tak, že boli aj Vianoce, tak som mu kúpila dvojcd Raya Charlesa, lebo ho má veľmi rád.
inak nakupujem svojim dvom naj kamarátom.
tento rok nenapíšem čo, lebo som im to ešte nedala a náhodou sem zablúdia, ale minulý rok som jednému dala takú dizajnovú vecičku, peňaženku, čo vyzerá ako stará kazeta (taká tá na hudbu) a druhému live album Leonarda Cohena.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Knihu a fešný zapaľovač.
@33 ma tresni sám ... áno, som najhoršia osoba na svete
To akože psovi.
Ešteže si tam dala ten dodatok, už som si začínal niečo myslieť
Prečo by som bol?
inak nakupujem svojim dvom naj kamarátom.
tento rok nenapíšem čo, lebo som im to ešte nedala a náhodou sem zablúdia, ale minulý rok som jednému dala takú dizajnovú vecičku, peňaženku, čo vyzerá ako stará kazeta (taká tá na hudbu) a druhému live album Leonarda Cohena.