ja som mu kupila salku na caj a taku knizocku ze "vďaka" a tam su take citaty rozne (lebo sme sa za takych okolnosti dali dokopy, ze mi velmi pomohol v horsom obdobi) a tak som mu vyjadrila svoju vdaku.. a tie citaty co tam boli, tak niektore veci, co sa na neho alebo na nas hodili som podciarkla,a tak trosku dopisala tam, dokreslila nieco potesil sa dosť
@uspavanocka mne to je jasne že sa mu to bude pačiť,veď by sa skusilo nepačiť, len neni to nič take originalne, to si nechavam ako poslednu moznost ked ma nič ine nenapadne
@natalik8p jaj tak to je pravda no...ja som kamoskam na vianoce kupila hviezdy. to je originalne. teda podla mna a boli z nich velmi stastne ale zas neviem ci aj chalan by bol
natalik8p tak narodky ma az v marci.. a my sme uz dohodnuti dlho s takymto darcekom.. nebudem mu kupovat plysacikov a take.. tych ma uz dost.. dolozim mu na nieco, po com tuzi uz od 15.tich rokov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
..kvak..
@zuzik24 hm tak tolko zase nemam, tvoj chlapec musel mať radosť
@uspavanocka tiež som nad niečím podobným rozmyšlala :/
kelu aj s tým