rachal pyrotechniku za 3000 Sk a skoro som aj jednu dedinu vyhodil do vzduchu...Ohnostrojova krabica nebola upevnena, prevratila sa, začala strielat do davu ludí, do áut naokolo, do stromov, a aj napriek tomu to bol najuzasnejsi ohnostroj aky v dedine zažili...
minuly rok na silvestra sme celu noc pretancovali v sporthoteli na stadione
nad ranom sme si dali dobre velku prechadzku a ked som sa zobudila, bola som chora jak nikdy este liecila som sa 2 tyzdne...ale inak bolo super
bola som u priatela kukali sme telku, napchvali sa kolacmi, lezali, bozkavali sa potom o 4tej som zaspala a on kukal telku a potom polhodinu kukal na mna ako spim ....
bola som na jednom dome u frajerovho kamarata frajerky a par minut po polnoci sme išli vystreliť to niečo čo sme mali a zapili to logom absinthu kt. mi tušim vypálil hrdlo.. no nič moc
pili sme velmi lacne vino vedla detskeho ihriska a pridal sa ku nam nejaký ukrajinský chlapík, a kecal o sto sest...vyzeralo to že bol nejaký mafian alebo niečo nie velmi bezpecne pdola jeho reči
Minulý rok Ako vždy s našimi Boli sme u známej v dome..bolo tam asi 15 ľudí a viac...bola sranda,ale na jediné čo si pamätám bolo,ako som čakala na svoju nenaplnenú lásku ... mal tam prísť tiež..a neprišiel...inak bolo celkom fajn...sranda až do 6 rána
No co asi? sefoval som bande pyromanov co podpalovala vsecko naokolo . Horsie bolo ked sa to zvrhlo do palenia mojho zadneho skla na auto to uz som bol k nim zly hodne zly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@2 no to je fajne teda aspon mali nejaky zazitok
nad ranom sme si dali dobre velku prechadzku a ked som sa zobudila, bola som chora jak nikdy este liecila som sa 2 tyzdne...ale inak bolo super
a ty... @0 opováž sa založiť ešte niečo so silvestrovskou tematikou, napr čo budete robiť o 5 rokov na silvestra, a všetko ti zmažem !
no som zvedava ako dopadne tento....hm