@openmindedfreak O čom je tá kniha? Videl som ju asi pred 3 týždnami niekoho čítať v metre - a potom som ju zazrel vo výklade, a nejako mi zostala v pamäti aj ked som o nej predtým nepočul.
kedze som si vsetko kupila sama, tak vsetko, co som chcela ale zajtra dostanem darceky od muzika, tak to sa tesim, lebo nemam ani tusenia co on mohol vymysliet
Od môjho muža, tonu proteínov a tak podobne, súpravu Nebbia, tielko, tričko, športovú tašku...a od rodičov, oblečenie, kozmetiku, misky do novej kuchyne, topánky...od uja gumovē cukríky a 100 eur na ruku...no čo budem hovoriť, asi som bola dobrá celkom
Fialovy notebook!
aa mysku, obal nan, usb, knihu s fotkami brna pred 100 rokmi, kineticky piesok, svetrik, mikinu, masku na vlasy a luxusny suchy sampon
@james98 postapokalyptický román, ľudia žijúci v staniciach Moskovského metra...povrch je zamorený po jadrovom výbuchu. Kedysi som prešiel hru, teraz čítam knihu. Je to celkom zaujímavé.
Enormne balenie After Eight, sol do kupela, osviezovac - difuzer, velmi seksi spodne pradlo (od mamky podotykam ), bio eko krem, tri svetriky, dvoje leginy, suknu, balzam na pery a dva diely nemeckej Piesne ladu a ohna, ktore ku mne prisli z Nemecka. A peniaze.
Uplne najviac rozmaznane decko na svete som, ale ked ono je to skvele
@veroniqc31 CelebrityIcons-Footbal stars a na nom je nejaky futbalista s cislom 7.
A Santini Daniell a tiez niesu asi pravé ale mne to nevadí, hlavne ze vonaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Kniha: DAX Patterns 2015
Kniha: Power Query for Power BI and Excel
Killepitch, 1 liter
flasa dobreho cerveneho vina
aa mysku, obal nan, usb, knihu s fotkami brna pred 100 rokmi, kineticky piesok, svetrik, mikinu, masku na vlasy a luxusny suchy sampon
Uplne najviac rozmaznane decko na svete som, ale ked ono je to skvele
@skooty to co si sam kúpiš sa neráta.
A este oblecenie
OBLEČENIE!!!
A Santini Daniell a tiez niesu asi pravé ale mne to nevadí, hlavne ze vonaju