znamky, take tie obrazkove papieriky z tych trhacich blockov, servitky, obaly zo sladkosti, potom som si vystrihovala z novin obrazky oblubenych hercov, spevakov apod..potom som si ich lepila do zosita..doteraz mam niekde pod postelou krabicu plnu takych zositov
oo, pokemonov, jasné také malé nálepky na tých nechutných ružových žuvačkách, čo mali chuť asi pol minúty. a ešte kartičky boli a ten, kto mal Pikachua bol hviezda bože to boli časy
aj pogy som zbierala, najviac som bola hrdá na také železné "vyrážatko" a jeden pog s metalickou piraňou
a ešte bločky. niektoré boli pekné ale väčšina taká hnusne gýčová...mačiatka s pastelovými klbkami vlny a podobne
pokémonov, pogy, nejaké tie kartičky čo mali všetci a ani som nevedela čo na nich je, a najradšej som mala céčka...no a ešte tie malé zápisníčky s obrázkami a niektoré aj voňali....a viac si už nespomínam :p
servítky, podpivníky a tie podložky pod kávu alebo čaje, obrázky z blokov, pohľadnice z miest, kde som bola, taxi vizitky (neviem, odkiaľ boli, keď som nimi nejazdila), pokémonové nálepky a ďalšie, čo sa zbierali do albumov, a na kalendár som si lepila nálepky z ovocia
hej, pokémoni vtedy frčali.. a ešte obrazky z tych trhacích blokov.. a servítky som tiež začala zbierať a niektorí ľudia mi ešte aj teraz dávajú servítky.. aj keď už to nezbieram tak usilovne.. aaach detstvo
po mame som zdedila zbierku servítok... keď som s nimi utrela rozliatu vodu na koberci mala smutný výraz v tvári ale zmierila sa s tým... ja osobne som zbierala známky... potom mi ich ukradol brat.... teraz radšej nič už nezbieram... iba foto spomienky... ak mi ich niekto vymaže tak ho zabijem!
nalepky pokemonov a harry ho pottera.. ach jej.. a take tie obrzaky z tych zapisnickov,alebo ako to nazvat.. a cecka a urcite este nieco len uz sa moc nepätam..
zbierala som pogy, mala som ich asi 600, potom pokémonov, tých boli plné štyri albumy a plagáty z časákov...teraz si nakupujem náušnice, keďže som od nich závislá
@89 a to je čo? a ja som malá teraz, takže plyšákov (dáva mi ich aj naša super učka a celá trieda mi ich závidí), pokémonov, littlest pet shop (neviem či poznáte) a... to je asi všetko
mne napadlo zbierat tie sklenene male gulicky co su v bombickach s atramentom. mala som ich velmi vela aj mince som zbierala, isty cas som si aj pokemonov lepila do albumu to
pogy, cecka , hry do PC , pokemonov , karticky hokejistov a futbalistov , samolepky , magnetky na chladnicku , taktiez hracky z kinder vajicok a podobne veci vacsinou z toho mam doteraz len som to niekam zahodil
známky, staré baterky, obrázkové papieriky, obrázky zvierat a obľúbených interpretov, mince, slamky, pokémonové nálepky a knižky zo série sedem labiek za penny
jasné, a na strednej vlasy..znie to všelijako. ale v prvej triede sme proste vzali nožničky so spolužiačkou a chodili od lavice k lavici a pýtali sa ľudí, či nechcú prispieť vlasmi. a spravili sme z toho koláž..tuším sa jej vždy zľaknem, keď ju zbadám pri upratovaní..ale musím ju uchovať po ďalšie ad revidendum :-+
joj to boli casy dnesne deti uz asi nemaju zalubu nieco zbierat...teda aspon tie co poznam....u mna to boli farebne obrazky z blockov - to bol vtedy riadny kšeft hehe sme cakali vzdy co nove bude v obchode aby sme to mohli mat ako prvé s kamoskami uz ani neviem kde som to dala ....a potom ma este prepadla mania zbierat pohladnice -tých som mala velmi vela a tusim som si s nimi vylepila izbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
aj pogy som zbierala, najviac som bola hrdá na také železné "vyrážatko" a jeden pog s metalickou piraňou
a ešte bločky. niektoré boli pekné ale väčšina taká hnusne gýčová...mačiatka s pastelovými klbkami vlny a podobne
hociake aj ine albumy ako simpsonovci..bla bla
@majqqqo
poke lopty!
a kaktusy ale to mi ostalo aj dodnes
na to by som zabudla!
jasne vymienačky a didlovia ježííííš do teraz mám plný šuflík blokov,pier,nalepok a všeliake hovadiny
Urcite som na nieco zabudla
Ale zostala som dodnes len pri tych cukroch a zalozkach (A)
@nataly005 tam som skusal vojst a chcel som sa hrat na pokemona a ze potom ma niekto vyberie xD
furt sa ale kurvy čínske kazili
známky
a obrázky z takých blokov.. no aj teraz keď sa nejaký pritrafí tak si ho dám do zbierky
a ešte servítky
potom to boli dinosaury, céčka, postavičky z kindervajíčka..a to je asi všetko