Dostal som len od jednej plysaka, toho stale mam a nedam ho prec ani za boha... niektore veci sme si vratili, niektore si nechali, od niektorych som nic nedostal...
Akurát pred pár dňami sa bývalý zastavil po jeho veci, ktoré mal u mńa. Samozrejme, nejaké darčeky alebo takéto sme neriešili, to sa snáď nevracia, keď je to darček, to je vrchol nevhodnosti. Ale samozrejme, že som mu tie jeho veci normálne vrátila, čo ich budem vyhadzovať?
samozrejme, aj ja mam svoje zasady a vsetky darceky, ktore mam od byvalej si aj necham, ale ako som sa nedavno dozvedel, vsetky moje veci (darceky aj nedarceky) ma uz moj kamos, kedze som mimo domova... ja len som chcel podotknut, ze to pokladam trocha za zbabelost utekat pred minulostou(väcsnou peknou) tym, ze mi vrati vsetky veci, ktore som jej kedy daroval
@zeriavka ale tak da sa to chapat aj tak .. ja ked sa so mnou frajer chcel rozist tak prva vec co bola, ze som chcela vyhodit veci od neho .. alebo som chodila do izby len po tme
Nebudem to vracať ani vyhadzovať preboha. Normálne mám doma, ale vlastne skoro nič asi nemám keď tak rozmýšľam, ale napríklad jedno tričko čo mám od bývalej stále nosím občas a nevidím dôvod, prečo by som nemal.
Hm, ale keby ma teraz @kachie nechala a ja by som to chcel vyhádzať tak by sa mi riadne vyprázdnila izba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a tak on ma tiez veeci moje u seba
Hm, ale keby ma teraz @kachie nechala a ja by som to chcel vyhádzať tak by sa mi riadne vyprázdnila izba