prestopovala som štvrťku európy, stretla veľké množstvo ľudí, bola na dvoch festivaloch, chystám sa na dovolenku v Stockohlme, Tatrách, koncert radiohead a ešte aspoň jeden festival.
a hocikedy pôjdem rada hocikam, len aby som sa doma nenudila
@pernik nechcem znieť ako stará moralizačná trúba, ale asi budem, tak aby si vopred vedel, že to tak nemyslím
aj ja som si kedysi myslela, že byť na milión akciách, stále sa opíjať, chodiť sa baviť a tak, nie je stereotypné. približne rok dozadu som zmenila názor. a som rada, že už to vnímam inak
samozrejme ťa tým nechcem poučiť, ani ti nič kydať do života, formuj sa sám
Bola som na Pohode chystam sa na par dni do Trencina za kamoskou, potom do Trstenej za dalsou kamoskou z Birdzu, nejake chaty ma este cakaju snad, klubove koncerty... a co ja viem co este.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A tak este robotak tomu..teraz dovolenka v chorvátsku tam hadam odýchnem a žurujeme dalej
a hocikedy pôjdem rada hocikam, len aby som sa doma nenudila
aj ja som si kedysi myslela, že byť na milión akciách, stále sa opíjať, chodiť sa baviť a tak, nie je stereotypné. približne rok dozadu som zmenila názor. a som rada, že už to vnímam inak
samozrejme ťa tým nechcem poučiť, ani ti nič kydať do života, formuj sa sám