Ani jedno.
Pri nejakej fakt veľkej katastrofe by sme mali zachrániť v prvom rade seba potom nejaké zviaratá , semená rastlín atď. aby sme vôbec mali čo jesť v následnej obnove civilizácie , na kerú piču mi je kniha.
ja neviem teda, ale s elektronikou to by som musela rátať s tým, že musím zobrať nabíjačku, musí byť niekde zdroj a nesmie mi pri prvom daždi zmoknúť alebo sa rozbiť niekde pri páde.. ale ak by toto šlo, tak by som volila telefón a skúšala by som sa dovolať strateným rodičom napr. alebo sestre alebo hocikomu..... preto som dala to
ale zasa ani kniha by nebola taká zlá, niektoré knihy si zaslúžia záchranu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pri nejakej fakt veľkej katastrofe by sme mali zachrániť v prvom rade seba potom nejaké zviaratá , semená rastlín atď. aby sme vôbec mali čo jesť v následnej obnove civilizácie , na kerú piču mi je kniha.
heh, veď ja nemám nič proti otázke, možno,že tam mala byť aj takáto možnosť, že ľudský život, no... :-S
pekný deň
ale zasa ani kniha by nebola taká zlá, niektoré knihy si zaslúžia záchranu....