jajj ludiaaa ....poradte bola som vonku s jednym xalanom s ktorym som si pisala en cez net byvame nedaleko od seba a stalee sa vidim skoro no ...najprv to vyzeralo ze s toho njeco bude ale ked sme boli vonku bolo to cunde....nebolo to proste ono....ked
no cez internet sa javy clovek tak zahadnejsie a iste sa s niektorimi ludmi da lepsie pobavit cez net nez nazivo, ale ked ho mas fakt rada tak to hadam pride sam
Tak je jasne ze cez net byvaju ludia uplne iny ako na zivo,ale zasa su taky ktory dokazu byt taky isty.Myslim ze ak sa posnazis a bude mat aj chalan zaujem mozno nieco poriesite
jajj nooo bol trosku iny jak cez net ja ani njee.....a neviem videl ma us aj predtym taze myslel asik to stretko....a kebyze mal zaujem asik by este skusil ist vonku...ale nic...tak nevjem....
kks sak si celkom pekna baba (nemozem napisat ze viac ako moja priatelka lebo by to ani nebola pravda a co ked by si to citala ) ale tiez nechapem co sa mu "nepacilo"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov