ked vsade trepu playback a kazdy sa hra na spevaka, pritom nespravi ani jeden koncert bez playbacku. je to fakt hanba tejto doby, ze su uznavani spevaci, ktori nevedia spievat a ludia zeru toto divadlo
podla mna je to tiez asi ta 3. vsetci sme len ludia a kazdy sa moze prepit, predrogovat, to nie je trapas, ale skor nestastie. s tou hviezdnou rotou a euroviziou je to o komercii, ale to, ze spevak nedokaze zaspievat vlastnu pesnicku je ponizujuce pre vsetkych jeho fanusikov. je to ako take klamstvo.
??? najväčším trapasom je celý hudobný priemysel, ktorí ľuďom vymýva mozgy, komerčné sračky a mainstream... a to, že im to ľudia žerú je zase smutné
to že je niekto hudobník, neznamená, že musí vystupovať ako najväčší moralista a ideálny hrdina všetkých čias. tak ako normálny človek môže stroskotať na chľaste a drogách, tak aj ,,celebrity"...
eurovíziu nepozerám, rovnako ako superstar, talenty a neviem aké predpotopné show...
s tým playbackom... je mi to úplne jedno, keď to fanúšikom nevadí (čo celkom nepochopím, neviem si predstaviť, že by som išla na koncert kapely ktorá spieva na playback a ešte som nič také nechutné nezažila)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ked vsade trepu playback a kazdy sa hra na spevaka, pritom nespravi ani jeden koncert bez playbacku. je to fakt hanba tejto doby, ze su uznavani spevaci, ktori nevedia spievat a ludia zeru toto divadlo
to že je niekto hudobník, neznamená, že musí vystupovať ako najväčší moralista a ideálny hrdina všetkých čias. tak ako normálny človek môže stroskotať na chľaste a drogách, tak aj ,,celebrity"...
eurovíziu nepozerám, rovnako ako superstar, talenty a neviem aké predpotopné show...
s tým playbackom... je mi to úplne jedno, keď to fanúšikom nevadí (čo celkom nepochopím, neviem si predstaviť, že by som išla na koncert kapely ktorá spieva na playback a ešte som nič také nechutné nezažila)
neviem kto je Dora...?
a ako som spomínala superstar je mi ukradnutá
tiež som za playback